A magyarokban miért van ez a kettős mérce ha lopásról van szó?
Ezekről nem tudnak az emberek. Hol hallasz te ilyet az M1-en, TV2-n, Szabadföld én, Rádió 1-ben, BestFm-en, Megyei lapokban...
Sajnos az emberek 60-70%-a csak ezekből értesül. Itt viszont semmi ilyen nem hangzik el.
Az pedig h más hírcsatornákon mit mondanak lehet kamu is, hisz az előbb említett médiák (amik szerintük hiteles) nem erősítik meg.
Eszükbe sem jut, h ezek nem pártfüggetlen médiák. Amik csak a kormány álláspontját sugallják.
Sajnos ez van Mo-n 2017-ben!!!
Kicsit offolok de csak az elején
"De az, hogy "13 milliárd forint", nem mond semmit, mert nem vagy képes értelmezni"
Ez nem igaz. A 13 milliárd nem az értelmezhetetlen kategória, amit az agy már nem tud felfogni. Az olyan nagyságrendileg 4-5 millió Euró között van aminél több tízszer drágább eladó ingatlanok is vannak a világon (nyilván nem itthon). Tehát nagyon nagy pénz de bőven nem a felfoghatatlan szint. Egy komolyabb építkezés is sokkal többe kerül ennél.
A kérdésre válaszolva pedig annyit mondok, hogy én nem azt látom amit itt a kérdésben olvasok. Én úgy veszem észre, hogy az embereket nagyon zavarják a politika (milliárdos) lopások. Rengeteg ember háborog ezek ellen, csak ezek kevésbé "kézzel fogható" dolgok mint egy bolti lopás. Azok ellen lehet mit tenni, ezek ellen nem nagyon. Tehát amit a kérdésben írtál, hogy nem csak a kicsiket veszik figyelembe nem igaz. Bár embere válogatja szerintem. Egyébként meg nem kell mindenről azt feltételezni, hogy a szocializmus miatt alakult ki (sokszor hallottam hasonló szöveget).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!