Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik rosszabb?

Melyik rosszabb?

Figyelt kérdés
Ha valóra válik a tervezett állandó szétosztás. Tehát minden tagállam befogad bevándorlókat mi is mert kényszerítve leszünk. Ezáltal kockáztatjuk a biztonságunk. Vagy megtagadjuk és megvonják a fejlesztési pénzeket.Tehát elfogadjuk hogy időként lehet terrorcselekmény meghalhat öt tíz ember. Ez elfogadható kockázat csak a pénz jöjjön.
2017. nov. 19. 20:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Rövid távon talán a pénzmegvonás okozna komolyabb károkat. (már ha eltekintünk attól a maszlagtól, hogy az emberi élet megfizethetetlen) Bár összességében talán még ösztönző is lehetne a végre nem ingyen pénzből akarnánk meggazdagodni.

Ugyanakkor: nem lesz semmiféle pénzmegvonás, szerződésekbe van foglalva, hogy miért és mennyit kapunk, olyanokba amit az összes tagállam el kell fogadjon és nyilván lesz annyi eszünk, hogy ne szavazzunk meg egy olyan költségvetési tervezetet ahol minket akarnak szankcionálni.

Amúgy meg nem feltétlenül a terrorista cselekedetek a legnagyobb kár, annál többe kerül a segélyezésük (ezt pl. töredékéért meg lehetne oldani ha nem Európában a mi árszínvonalunk mellett csinálnák), különféle rendvédelmi szervek megnövekedett kiadásai, a beilleszkedni nem tudók kisebb bűntényei(mert arra azért mérget lehet venni, hogy egy más kultúrkörben szocializálódott néptömegből sokkal többen fognak a társadalom szélére kerülni, mint a többségi társadalomból).

2017. nov. 19. 21:50
 12/21 Alain Delon ***** válasza:
76%
Azt le tudnád nekem vezetni, hogy mi az összefüggés a bevándorló és a terrorcselekmény között?
2017. nov. 19. 22:05
 13/21 anonim ***** válasza:

"Azt le tudnád nekem vezetni, hogy mi az összefüggés a bevándorló és a terrorcselekmény között?"

Háború sújtotta országból érkező illegálisan bevándorlók papírok nélkül. Nem egyértelmű? A titkosszolgálatoknak hála sokat kiszúrnak de százezrekről van szó nincs akkora erőforrás hogy több mint 1 millió embert megfigyeljen egy titkosszolgálat ez egyszerűen lehetetlen.

Ha 1939-ben Németek milliói indultak volna Nagy Britannia felé papírok nélkül zömében katonakorú férfiak szerinted tárt karokkal várták volna őket? Ugye milyen őrültségnek hangzik. Na európa jelenleg ezt az őrültséget csinálja

2017. nov. 19. 22:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Semmiféle terrorcselekmény nem lesz ebben a nyomorék országban, mert amint ideraknak néhány bevándorlót, már azon fog egyből kattogni az agyuk, hogyan húzhatnának el minél előbb ebből a pöce országból.
2017. nov. 19. 22:51
 15/21 anonim ***** válasza:

1 ha betelepítenének 10000 menekültet 1 héten belül egy se lenne itt menekülnének nyugatra

2 ha tegyük fel lenne közte merénylő SEM robbantana itt mert MO jelentősége világviszonylatban Szomáliával vetekszik tehát le se tojnák

3 ha mégis robbantana egy akkor mi lenne? egyel több kátyú az amúgy is kátyús útba? a kórházban még egyel több szobába nem lenne mennyezet? romokban az egész ország plusz egy kis törmelék nem oszt nem szoroz

4 emberélet veszne oda? kedves kormányunk megmondta mindenki annyit ér amit dolgozik, tojnak nagy ívben az emberre, 75 év felett már a rákbeteget sem kezelik mert "DRÁGA"

2017. nov. 20. 06:44
 16/21 anonim ***** válasza:

"63% -os feltettem egy kérdést. Esetleg válaszolni is tudsz vagy csak mellébeszélsz? Ha ez a két verzió van amit írtam melyiket választanád?"

Már a kérdésfeltevésed is tele van a kormánypropaganda hazugságaival, ezért nem is lehet rá válaszolni. Én évekig próbáltam itt tisztázni a félreértéseket, de mára meguntam.

2017. nov. 20. 07:03
 17/21 Alain Delon ***** válasza:
13: Mi lenne az egyértelmű?
2017. nov. 20. 07:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem kell játszani az értetlent mintha nem tudnád hogy előfordulhat terorista a migránsok között. [link]
2017. nov. 20. 15:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha legalább néhányan tisztában lennének azzal, hogy miről szól az EU kvótajavaslata. Kérdezőt is ide sorolom. Mert elég nagy baromságok "hangzanak" itt el amúgy.
2017. nov. 20. 17:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Elég rossz mindkettő.

Amúgy meg az országnak semmi szüksége nincs rájuk. Akik szerint meg lenne azok kotródjanak hozzájuk a szövegelés helyett! ;)

Ugye van itt sok "rejtett erőforrás" már (by: ov), így nem értem miért is lenne jó egy hasonló, szakképzetlen, satöbbi egyed.

2017. nov. 20. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!