Melyik rosszabb?
Az egész hülyeség nem is tudom honnan veszi sok magyar hogy aki bevándorló, az egyben bombaköteg is.
Ez a fos ország ma, nem sokat nyom a Nyugati élet vizébe, kb azért nem is jellemző a merénylet errefelé.
Hollandia, Belgium, Franciaország, Németország a világpolitika élvonalában van jelen ami kedvez a terrornak hisz nagy visszhangot vált ki vele.
Sajnos a média "sikere" lett hogy elhitessék a visszamaradott magyarral hogy zárkózz el a menekülttől, mert rámegy a családod házad.
Utoljára nem is tudom mikor volt "biztonságunk", jelenleg mezei állampolgár ha venné a fáradtságot simán tudna metró merényletet csinálni, és ez időben egy plázát is a levegőbe tudna küldeni.
Katonaság nincs, az össz védelem a rendőrség meg a kommandósok.
"Az egész hülyeség nem is tudom honnan veszi sok magyar hogy aki bevándorló, az egyben bombaköteg is.
Ez a fos ország ma, nem sokat nyom a Nyugati élet vizébe, kb azért nem is jellemző a merénylet errefelé. "
Nem a merénylettel van a gond, hanem ahogy írtad elég fos ország ez nem kell hogy mégszarabb legyen mégtöbb szarszagú ingyenélő szívja a szociális segélyt nekem nem hiányzik
"mikor a családtagjukat robbantja fel valaki"
Épp ezaz se Junckernek,Sem Merkelnek nincsenek utódai szóval e miatt nem kell aggódniuk
Ilyen fincsi kérdésekhez vezetnek a kormánypropaganda szándékos félretájékoztatásai. Én eddig szenvedtem a magyarázattokkal, most már inkább hátradőlök és kíváncsian figyelem, hogy mostantól:
1) óvatosan elkezdenek-e majd kimagyarázkodni vagy
2) továbbra is folytatják a hazudozást, aminek persze idővel így egyre kevesebb köze lesz a valósághoz.
Hajrá :D
#6 Milyen kormánypropaganda? senki nem hozta fel a Soros hülyeséget.
Aki nem akar bevándorlókat az nem jelenti hogy automatikusan fideszes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!