Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik rosszabb?

Melyik rosszabb?

Figyelt kérdés
Ha valóra válik a tervezett állandó szétosztás. Tehát minden tagállam befogad bevándorlókat mi is mert kényszerítve leszünk. Ezáltal kockáztatjuk a biztonságunk. Vagy megtagadjuk és megvonják a fejlesztési pénzeket.Tehát elfogadjuk hogy időként lehet terrorcselekmény meghalhat öt tíz ember. Ez elfogadható kockázat csak a pénz jöjjön.
2017. nov. 19. 20:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
nem fogják elvonni, azt a V4-ek nem engedik. Amugy már olyan javaslatok is elhangoztak hogy már afrikából hozassuk egyenesen ide a menekülteket stb.
2017. nov. 19. 20:27
 2/21 anonim ***** válasza:
36%

Az egész hülyeség nem is tudom honnan veszi sok magyar hogy aki bevándorló, az egyben bombaköteg is.

Ez a fos ország ma, nem sokat nyom a Nyugati élet vizébe, kb azért nem is jellemző a merénylet errefelé.

Hollandia, Belgium, Franciaország, Németország a világpolitika élvonalában van jelen ami kedvez a terrornak hisz nagy visszhangot vált ki vele.

Sajnos a média "sikere" lett hogy elhitessék a visszamaradott magyarral hogy zárkózz el a menekülttől, mert rámegy a családod házad.

Utoljára nem is tudom mikor volt "biztonságunk", jelenleg mezei állampolgár ha venné a fáradtságot simán tudna metró merényletet csinálni, és ez időben egy plázát is a levegőbe tudna küldeni.

Katonaság nincs, az össz védelem a rendőrség meg a kommandósok.

2017. nov. 19. 20:28
 3/21 anonim ***** válasza:
45%

"Az egész hülyeség nem is tudom honnan veszi sok magyar hogy aki bevándorló, az egyben bombaköteg is.

Ez a fos ország ma, nem sokat nyom a Nyugati élet vizébe, kb azért nem is jellemző a merénylet errefelé. "

Nem a merénylettel van a gond, hanem ahogy írtad elég fos ország ez nem kell hogy mégszarabb legyen mégtöbb szarszagú ingyenélő szívja a szociális segélyt nekem nem hiányzik

2017. nov. 19. 20:31
 4/21 anonim ***** válasza:
5%
Figyelj nem mi döntünk kár ezen agyalni. Magyarországon majdnemhogy diktatúra van. Egyébként meg Európa elég egyenesen a káoszba tart, és nem feltétlen a liberális gondolkodás miatt. Attól hogy valaki liberális, még lehetne agya. Persze fogadjunk el mindent, de ennek lenne egy határa, ésszel kéne az ilyen bevándorló dolgokat kezelni. Csak majd a sok kényelemben élő ember akik erről döntenek majd akkor jönnek rá, mikor a családtagjukat robbantja fel valaki, vagy vágja el a torkát. A pénzre rá vagyunk utalva, meg ha elzárnák a csapot, Viktorék sem tudnának miből lopni, szóval... Az olyan országok fognak majd ezen röhögve keresztülmenni, akikben van annyi, hogy nem engednek be holmi jöttmenteket (gondolok itt a délkelet-ázsiai országokra pl). Persze lehet más forgatókönyv is, de eléggé errefelé megyünk.
2017. nov. 19. 20:32
 5/21 anonim ***** válasza:
61%

"mikor a családtagjukat robbantja fel valaki"

Épp ezaz se Junckernek,Sem Merkelnek nincsenek utódai szóval e miatt nem kell aggódniuk

2017. nov. 19. 20:37
 6/21 anonim ***** válasza:
47%

Ilyen fincsi kérdésekhez vezetnek a kormánypropaganda szándékos félretájékoztatásai. Én eddig szenvedtem a magyarázattokkal, most már inkább hátradőlök és kíváncsian figyelem, hogy mostantól:

1) óvatosan elkezdenek-e majd kimagyarázkodni vagy

2) továbbra is folytatják a hazudozást, aminek persze idővel így egyre kevesebb köze lesz a valósághoz.

Hajrá :D

2017. nov. 19. 20:38
 7/21 anonim ***** válasza:
66%

#6 Milyen kormánypropaganda? senki nem hozta fel a Soros hülyeséget.

Aki nem akar bevándorlókat az nem jelenti hogy automatikusan fideszes

2017. nov. 19. 20:40
 8/21 A kérdező kommentje:
63% -os feltettem egy kérdést. Esetleg válaszolni is tudsz vagy csak mellébeszélsz? Ha ez a két verzió van amit írtam melyiket választanád?
2017. nov. 19. 20:46
 9/21 anonim ***** válasza:
Pénzért elfogadni, hogy " cserébe" , időnként terrortámadásban meghal 5- 10 ember, nem jöhet szóba, de nem is erről van szó.
2017. nov. 19. 21:23
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kockázat kerülősdi az őrületbe viszi a modern társadalmat. Az emberekkel bármit meg lehet etetni, mert ez egy ismeretlen valószínűségű és ismeretlen hatású esemény kockázatát ismeretlenről ismeretlenre csökkenti. Szerintem el kell fogadnunk, hogy az élet kockázatokkal jár. Teréz körúti robbantó, cigányok vagy épp nem cigányok kirabolnak és megkéselnek, közlekedési baleset, metiles a pálinkád, stb. Ha minimális kockázatok is teljességgel elfogadhatatlanok, az a társadalom őrületéhez vezet.
2017. nov. 19. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!