Akik szerint Sorosnak nincs befolyása az únió döntéseibe ezt hogy magyarázza ki? Forrás lenn
Úgy magyarázom, hogy az EU s döntéseket még mindig az Európai Tanács és az Európai Unió Tanácsa hozza.
Az egyikben a 28 tagállam miniszterelnökei, a másikban a 28 tagállam érintett miniszterei ülnek.
Szóval hiába jön mindeki azzal, hogy,, a soros,, mert Sorosnak rohadtul nincs befolyása 28 tagállam minisztereire és miniszterelnökeire.
Az Európai Parlamentnek jelenleg minimális hatásköre van, igazából csak bohóckodás zajlik ott, a pártok is olyan embereket jelölnek oda akiket háttérbe akarnak szorítani. Pl Deutsch Tomi, Morvai és Szanyi.
Szóval az EP ben lévő feltételezett Soros befolyás gyakorlati hatás valahol 0 környékén van.
A kvótát is a 28 miniszterelnök és miniszter szavazta meg, nem az EP.
"Nagyon akarnak mindig találni valamit, de mindig csak egy feltételezéshez, spekulatív végiggondoláshoz vezet az egész. "
mint az orbángyűlöletetek :D
"mint az orbángyűlöletetek :D"
Ne menjünk bele
"jaja az valós háttérhatalom habony jajj jajj"
Habonyi apucikád biztos jól megfizet :D
Jaja tudom, "gyurcsány alatt én loptam a legtöbbet" "liberál-bolsevik-fasiszta vagyok" ismerjük kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!