Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Arra, hogy levertük Costa...

Arra, hogy levertük Costa Ricát büszkének kellene lennünk? E miatt több stadion fog épülni?

Figyelt kérdés
Annyira büszkélkedik vele az origo mint ha csoda történt volna jól van tudom én,hogy fideszes ,de azért most erre büszkének kellene lenni ? Szégyenteljes vereségek voltak eddig szóval mire büszke az origo most őszintén ?

2017. nov. 14. 22:55
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem provokálni akarok hanem nem értem,hogy ennek ,hogy lehetne örülni ? Kikaptak 2 gyenge csapat ellen hát minek örüljünk ? Túlfizetett f'szok lesznek továbbra is hiába ilyen bénák,hogy kikapnak Andorra ellen. Rosszabbak mint a politikusok nem érik meg a beléjük fektetett pénzt.
2017. nov. 15. 08:22
 12/25 anonim ***** válasza:
40%
10, Andorra, Feröer, ez már a régmúlt, most Costa Rica szintjén állunk, ember. Új a kapitány is.
2017. nov. 15. 08:39
 13/25 anonim ***** válasza:
23%
Az ne a te bajod legyen hogy megérik e a beléjük fektetett pénz. Majd azt az arab sejkek eldöntik mire adnak vagy nem adnak pénzt
2017. nov. 15. 08:55
 14/25 A kérdező kommentje:
b'szhatod mivel akkor is kikaptunk Andorrától ! Akkor amikor Andorra ellen kikaptak hol álltunk ? Béka segge allatt és most is ott vagyunk .
2017. nov. 15. 09:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Engem most sem érdekel a foci régen sem érdekelt ,de most az baszott fel,hogy most ennyi kínos vereség után még továbbra is nyomni fogja őket Orbán. Pedig 33%-os volt a 2017-es évük. Régóta nem volt ilyen gyenge. És most az origo az a retek most azt mondja nekik,hogy szép volt ? Hagyjuk már :D Vicc ez a magyar foci
2017. nov. 15. 10:02
 16/25 anonim ***** válasza:
71%

#15 " nem értem,hogy ennek ,hogy lehetne örülni ? Kikaptak 2 gyenge csapat ellen hát minek örüljünk ?"

Mit nem értesz?

Amikor kikaptunk, el voltunk keseredve, amikor győztünk akkor örülünk... Ilyen a foci.

Attól, hogy örülünk egy győzelemnek, attól még tudjuk, hogy nem állunk a helyzet magaslatán, de ez azért ad némi reményt.

Ami VALÓBAN nem segít az a károgás.

2017. nov. 15. 10:07
 17/25 A kérdező kommentje:
Ja akkor bocs mivel nem vagyok foci fan inkább politikával foglalkozom így nem érezhetem át a dolog súlyát. Így kívülállóként azt mondom,hogy ha tudnak is focizni akkor azt mondom,hogy támogatni kell a focit ,de ilyen szinten nem amin ők vannak.
2017. nov. 15. 10:11
 18/25 anonim ***** válasza:
68%
Az a ti bajotok, hogy nem tudtok elvonatkoztatni. A fidesz-utálatot kivetítitek mindenre. Gyűlölitek a futballt, mert stadiont építettek, gyűlölitek a fina eredményeit, mert a jelenlegi kormány alatt lett megszervezve, gyűlöltétek az olimpiai kezdeményezést, mert a fidesz támogatta volna. De itt nincs vége, mert gyűlölitek a határon túli magyarokat, mert a fidesz adott nekik állampolgárságot, gyűlölitek a nagycsaládosokat, mert ez a kormány adott kedvezményeket számukra, pavlovi reflex alapján gyűlöltök mindent, amit a fidesz eddig értéknek, vagy támogatandónak tartott. Pedig csak bele kellene gondolni néhány dologba, kicsit mélyebben. A valóság sokkal árnyaltabb, mint a ti fekete-fehér képzelt világotok.
2017. nov. 15. 10:18
 19/25 A kérdező kommentje:
Úgy látom foci fanok reagálnak ide 100%-ban jelenleg az itt a baj pedig nem itt lenne a helyetek ,de most komolyan. Részben az előttem szólóval egyet értek részben. Vagyis csak a foci és stadion igaz
2017. nov. 15. 10:22
 20/25 A kérdező kommentje:
Menjetek be a kórházba meghalni foci fanok aztán majd beszélgethetünk !
2017. nov. 15. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!