Csak engem ráz ki a hideg ettől a Fekete-Győr Andrástól?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, jobban szimpatizálok általánosságban a baloldali eszmékkel -nem, nem a magyar b.oldali pártokkal, hanem eszmékkel-, de FGY nekem teljesen antipatikus.
Nekem is van egy első benyomásom, mikor ránézek egy emberre, de ő egyáltalán nem szimpatikus, se a gesztusa, se a kommunikációja, semmi sem.
Kicsit furcsa, hogy vagyonos családból jött, életében ha fél évet dolgozott, de kijelenti, hogy mennyire szar dolgozni ebben az országban...
2017. nov. 6. 19:14
1/7 anonim válasza:
Nem, nekem is elég furcsa az ürge. Semmi élettapasztalata nincs, de az észt nagyon tudja osztani. Mindenki ilyen 20-25 évesen, de a legtöbben megállnak az otthoni észosztásnál, nem akarnak egy országot vezetni.
2/7 anonim válasza:
Amikor először láttam irigy voltam rá a sűrű borostálya miatt :D nekem alig nő :(
4/7 anonim válasza:
Engem a fiatal Orbán Viktorra, illetve Sebestyén Balázsra emlékeztet.:D
5/7 anonim válasza:
Na most akkor cseréld ki a Fekete Győr András nevét a kérdésedben Orbán Viktorra. És ha ezt megteszed akkor rájössz hogy van sokkal rosszabb is mint Fekete Győr András.
6/7 anonim válasza:
Nekem csak az a bajom vele, hogy benne is kialakulhat az a kóros megalománia, amely Orbánt is elragadta. Az ilyenfajta elmebetegség (vagy csak állapot?) kb. 30 éves kor körül kezd kikristályosodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!