Miért nevezik sokan "magyarellenességnek" azt, hogy ha valaki nem akar a határon túli magyaroknak szavazati jogot adni?
ma 16:09
Az a baj, hogy ha valaki elovassa a te és pl a kérdező álláspontját akkor mind gyűlölet, mind uszítás tekintetében te vagy a hunyó ;)
Mert magyarellenesség, ha tetszik ha nem! :D
Mellesleg jó turbódemokraták is vagytok csótányi-elvtárssal az élen, hogy egy antidemokratikus húzással jönni.
De jó, ne szavazzanak a nem itt élő kettős állampolgárok, az ő szavazati-joguk megvonása után gyurcsányi és a bandája, meg a tiéteket is meg lehetne vonni ezzel az erővel! Tetszene? ;)
16:09 és 18:24
A kérdésemre viszont egyikőtök sem válaszol. Miért is "magyarellenesség" ez? Tényleg érdekelne, hogy jön ez ki. A 7. hsz-emben írtam már, miért agyrém amit erőltettek:
"Én értem és ismerem ezeket az érveket, csak azt nem értem mitől magyarellenességnek nevezendő ez. A nyolcmillió itteni magyar érdekeit nézik ugyanis akik azt szeretnék, hogy csak az szavazzon aki a saját bőrén is mindennap megérzi majd az eredményt. Szóval magyar-magyar.
Mondok egy példát, ha mondjuk valaki nem tűri a macskát a kertjében mert a kutyájától ellopják a kaját akkor azt nem nevezed állatellenesnek, hisz a kutyája érdekeit nézi aki szintén állat."
Szóval mégis mivel tudnátok érvelni amellett, hogy ez magyarellenes? Mert kábé akkor lenne értelme, ha ki tudnátok keanyarítani valahogy azt a képtelenséget, hogy a magyarországon élő nyolcmillió magyar az nem is magyar.
Egyébként annyira van magyarellenes öntete a dolognak, mint ahogy anno egy valaki jobbikos (nem tudom már mit pontosan) vetette fel a kettős állampolgárokat a parlamentben.
Akkor a magadfajta antiszemitizmust kiáltozott.
Most is az egész szavazati-jog megvonást elsősorban a határon túli magyarokra élezitek ki, hozzátok példának gyűlöletkampányként, uszításként ki a paprikajancsi qrcsányotokkal.
Ezt bizony nehezen magyarázod ki! ;)
"és ezt határon túli magyarok is le szokták itt írni."
Igen, a nagy %-ban kamu határon túli balhibbant hantázók, írkálók. :P
56%
Nekem nincsen érvem? Világosan írom harmadjára:
"A nyolcmillió itteni magyar érdekeit nézik ugyanis akik azt szeretnék, hogy csak az szavazzon aki a saját bőrén is mindennap megérzi majd az eredményt. Szóval magyar-magyar.
Mondok egy példát, ha mondjuk valaki nem tűri a macskát a kertjében mert a kutyájától ellopják a kaját akkor azt nem nevezed állatellenesnek, hisz a kutyája érdekeit nézi aki szintén állat."
Sőt már a gyengébbek kedvéért tovább szájbarágóztam::
"Mert kábé akkor lenne értelme, ha ki tudnátok keanyarítani valahogy azt a képtelenséget, hogy a magyarországon élő nyolcmillió magyar az nem is magyar."
Hogy neked a felfogásod nem elégséges ehhez az bajos dolog, mert így hiába ismétlek meg valamit akár ezerszer, te értelmezni nem fogod úgy látom. Mondjuk így már kezd kirajzolódni bennem, hogy milyen értelmi képességekkel bírók "magyarelleneseznek" hát akkor itt körbe karikába :)
"Hogy neked a felfogásod nem elégséges ehhez az bajos dolog, mert így hiába ismétlek meg valamit akár ezerszer, te értelmezni nem fogod úgy látom. Mondjuk így már kezd kirajzolódni bennem, hogy milyen értelmi képességekkel bírók "magyarelleneseznek" hát akkor itt körbe karikába :)"
Vicces ahogy te kérdőjelezed meg mások értelmi képességeit, holott csak azt írogatod amit a pártod a szádba rágott! ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!