Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobboldaliak ti mit gondoltok...

Jobboldaliak ti mit gondoltok a Halloween-ról?

Figyelt kérdés

Mennyire mond ellent a magyar értékrendeknek szerintetek? Betiltanátok ha tehetnétek? Ugye a magyar szokás az, hogy kimegyünk a temetőbe, bedobunk előtte pár felest és elpityergünk azokért a hozzátartozóinkért is, akiket életükben magasról..vagyis messziről elkerültünk.

Amúgy az a vicces szerintem, hogy a magukat konzervatív keresztényeknek tartó emberek többségének fogalma sincs arról, hogy mit jelképez a koszorú vagy a mécses, csak afféle megszokásból, családi hagyományból gyakorolják ezt a népszokást. Ti mit gondoltok erről? Kell nekünk Halloween vagy sem? Lehetséges, hogy egy ilyen mélyen nemzeti, minimum 40-50 évvel lemaradott országnak az már túl nyugatias felfogás, ezáltal kerülendő?

2017. nov. 2. 02:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%

Próbálok indulat nélkül válaszolni erre az egyértelműen provokáló kérdésre.

Nekem nem kell "Halloween", mert én keresztény vagyok. Szeretem tartalommal megtölteni az ünnepeket, és nem egy tökkel bohóckodni csontváznak öltözve. Arra ott a farsang.

"Amúgy az a vicces szerintem, hogy a magukat konzervatív keresztényeknek tartó emberek többségének fogalma sincs arról, hogy mit jelképez a koszorú vagy a mécses"

Hogyne tudnám, az égő gyertya a mi kultúrkörünkben a Feltámadt Krisztust jelképezi, és a Feltámadott által elnyert örök világosságot jelképezi az elhunytak számára.

2017. nov. 2. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
5%

" Szeretem tartalommal megtölteni az ünnepeket, és nem egy tökkel bohóckodni csontváznak öltözve. Arra ott a farsang. "

Irónikus, hogy farsangon nem mernek beöltözni, mert az ciki. De egy olyan exportált ünnepen, amihez semmi közünk sincs, simán beültöznek emós,sátánista egyvelegbe a tinik, mer "zsír" :XD

2017. nov. 2. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem pont leszarja mindenki
2017. nov. 2. 14:26
 14/16 anonim ***** válasza:
5%
Én jobboldaliként tudom és kérdező ha egy csepp eszed lenne te is tudnád hogy üzleti fogás az egész. Új divat. Semmi köze valláshoz politikához. Lehet eladni jelmezeket és tök formájú csecsebecséket. Ennyi a jelentősége. Plusz ki lehet írni a nagy magyaroknak a facebookra hogy nálunk mindenszentek van nem Hallowen. Nem mintha tudnák mi az a mindenszentek
2017. nov. 2. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Időpont ma 13:07

mekdónálc-ra sincs szükségünk meg farmernadrágra, meg rágógumira, mert az olyan amerikai, nem?

2017. nov. 2. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem jó a példa. Meki nélkül igencsak meglennénk. Nem létszükséglet.
2017. nov. 2. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!