Ha két rossz közül kellene választanod mit választanál? Fidesz vs Jobbik?
Én személy szerint úgy gondolom, hogy ha jövőben a jobbik kerülne kormányra rosszabb lenne mint a Fidesz. Én valahogy még annyira sem bízok bennük mint a Fideszben.
Egyébként Momentumos vagyok.
"Egyébként Momentumos vagyok."
Soros fióka?
Még ha az lennél...
Ez a társaság olyan, mint a majom az egyre zsugorodó pocsolyánál a sivatagban: Sorra lökdösi be az állatokat a vízbe a krokodilnak, abban reménykedve, hogy hálából őt eszi meg utoljára...
Csak azt nem veszik észre, hogy a globalizmus pünkt azt a középosztályt fogja először felszámolni, ahova ők is tartoznak.
"A Jobbik eladta magát Simicskának... És ez mutatja, hogy bárkinek eladná magát, és ha profilváltás az ára akkor profilváltás."
Unalmas a simicskázás. Semmi bizonyítékod nincs erre,csak amit a fidesz a szádbaad azt mondogatod..az nem zavart,hogy 2015-ig bizonyítottan simicska-csicska volt orbánod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!