Ha két rossz közül kellene választanod mit választanál? Fidesz vs Jobbik?
Én személy szerint úgy gondolom, hogy ha jövőben a jobbik kerülne kormányra rosszabb lenne mint a Fidesz. Én valahogy még annyira sem bízok bennük mint a Fideszben.
Egyébként Momentumos vagyok.
Jobbik.
A momentum meg egy vicc.
csak a jobbik!
Ahol nyertek (polgármester) ott bizonyítottak már, nincs korrupció,tiszták,hitelesek! maradjon is így, mivel hívő nem vagyok.
A momentumra pedig valóban csak 100-150 000 szavazó fog szavazni nagyrészt pesten,de a momentumra leadott szavazatok a fideszt erősítik.
"A Jobbik távol áll a hitelességtől, mivel Vona a saját szavazóit is elárulta.De látszik orbán tanítványa volt, hazug köpönyegforgató ő is."
Már megint a demagógia! tipikus fideszes sablonmondat. te valamelyik kamubalos törpepárt szavazója vagy???
A jobbik nem árulta el a szavazóit,engem sem. nem fordított hátat a szavazóinak,a programjuk ugyanaz mint volt,annyi változott hogy egy szűk szélsőjobboldali rétegpártból egy nemzeti radikális néppárttá váltak,akik minden problémával foglalkoznak és minden korcsoportból vannak szavazói.
Az meg kész röhej,hogy a fideszesek szerint Vona már egy libsikomcsi baloldali valaki lett, míg a balosok szerint orbán tanítványa...:D most már döntsétek el,hogy mit hazudtok.
"A programjuk ugyanaz mint volt,annyi változott hogy egy szűk szélsőjobboldali rétegpártból egy nemzeti radikális néppárttá váltak,akik minden problémával foglalkoznak és minden korcsoportból vannak szavazói."
Ha nem változott a programjuk, akkor ezek szerint a minden korcsoportból származó balosok a rasszista, nacionalista, nemzetiszoc jellegekez mutató jobbikra szavaznak? Ezt azért mondjátok el nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!