Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy migránsok majdnem megöltek egy magyar kamionost?

Figyelt kérdés

[link]

Pedig, azt hinné az ember,hogy a kamionsofőr szakma nyugis, sőt unalmas.

Viszont egyre inkább úgy tűnik,hogy a "sokszínűség" izgibbé teszi,mint egy extrém sportot és adrenalin löketet is ad.

2017. okt. 29. 18:56
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Na, hülye hitetlenkedő libsik, van másik cikk, telefonos interjú is.

[link]

Kedves utolsó, ha sötét bőrű idegenek másznak be a járművedbe Európában és nem Afrikában, akkor szerinted azok mi a fenék,ha nem migránsok?

2017. okt. 29. 21:50
 22/37 anonim ***** válasza:
39%

Tehát sötét bőr = migráns, oké értem.

Véletlenül sem lehet, hogy már x generáció ott él és ott született. Ja, tudom akkor is migráns marad, mert sötét a bőre.

Nem zárom ki, hogy menekült/migráns vagy akárki, de egy cikkből, amiben szintén csak találgatnak azért ne vezessük már le rögtön ezt, pusztán egy ember bőrszíne miatt.

2017. okt. 29. 22:02
 23/37 A kérdező kommentje:

Európában minden nem európai migráns.

Annak, aki a múltkor terrormerényletet követett el, 3. generációs volt, állampolgársága is volt, de attól ugyanúgy idegen, ugyanúgy mingráns marad, azért, mert nem európai, semmi köze a kontinenshez, csak az egyik állam hibázott és állampolgárságot kapott.

2017. okt. 29. 22:14
 24/37 anonim ***** válasza:

Európában minden nem európai migráns.

Annak, aki a múltkor terrormerényletet követett el, 3. generációs volt, állampolgársága is volt, de attól ugyanúgy idegen, ugyanúgy mingráns marad, azért, mert nem európai, semmi köze a kontinenshez, csak az egyik állam hibázott és állampolgárságot kapott."

a romákról beszélsz ?

2017. okt. 29. 22:15
 25/37 A kérdező kommentje:

"a romákról beszélsz ?"

Is

2017. okt. 29. 22:19
 26/37 anonim ***** válasza:
41%
Értem, tehát csak egy gyűlölködő folelmagyar vagy
2017. okt. 29. 22:24
 27/37 anonim ***** válasza:
33%
A másik ilyen kérdésnél leírtam hosszabban: eddig is volt ilyen és ez után is lesz. Ehhez semmi köze a migriknek.
2017. okt. 30. 01:01
 28/37 anonim ***** válasza:
Majdnem felháborodtam
2017. okt. 30. 03:21
 29/37 anonim ***** válasza:
Kérdező akkor te egyet értesz Zsolti bácsival, hogy a pápa Ő szentsége is egy migráns, meg tulajdonképpen libsi marha is?
2017. okt. 30. 08:09
 30/37 anonim ***** válasza:
95%
"hirado.hu" :) Felhívtak valakit telefonon, akinek a személyazonossága ellenőrizhetetlen, a fidesz beépített embere is lehet. Még mindig kereken nulla külföldi forrás van az esetre. Nem akarjátok inkább bevallani, hogy hazudoztok csupán? Fenn kell ugye tartani a gyűlöletkampányt, most hogy már régen nem volt terrortámadás sehol...
2017. okt. 30. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!