Mit szóltok hozzá, hogy migránsok majdnem megöltek egy magyar kamionost?
Pedig, azt hinné az ember,hogy a kamionsofőr szakma nyugis, sőt unalmas.
Viszont egyre inkább úgy tűnik,hogy a "sokszínűség" izgibbé teszi,mint egy extrém sportot és adrenalin löketet is ad.
Kérdező, miért csodálkozol? A balliberálisok többre értékelik a papírok nélküli migránsokat, mint egy magyar kamionost.
Ez nem újdonság, mindig is ezt csinálták.
2015-ben Szanyi Tibor a HírTV-ben azt mondta, hogy "nincs kimutatható összefüggés a bevándorlás és a terrorizmus között".
Ugyanebben az évben, az ATV-n Molnár Zsolt mondta, hogy "a menekültkérdésnek és a terrorizmusnak lényegében nincs közös halmaza."
És ezek az emberek tagadják a Soros tervet, meg azt, ami egy másik kamionossal történt:
https://www.youtube.com/watch?v=mmXRD-MWbXw&t=8s
És ide jöhet ez a kérdésem is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__88..
10# Nem hazugsag, az echo tv fel is hivta az erintettet:
Es attol mert tagadod a valosagot es homokba dugod a fejed meg a tenyek tenyek maradnak.
Igen 65%-os hazafi barátom csak a te ragyogó figyelmed mint rajtad kívül még 2 milcsi honfitársamé elkerült engem, és a hozzám hasonló független, szabadúszó rohadt sorosistákat. Aki azt mondtam már az elején ennek az egész őrültségnek ami ma európában és főleg Magyarországon zajlik, hogy ha lesz egy szigorú határrendszer, ami a népvándorlás hátulütőjét kiiktatja, vagyis nem használhatják ki a helyzetet bűnözők arra hogy európába szökjenek akkor én ott leszek azok közt az önkéntesek közt, akik építik ezt a rendszert, és úgy engedjük át azt aki valóban menekült, és tiszta. De ez történt? Nem, hanem az, hogy kiírtak egy népszavazást, arról, hogy "jogunk van eldönteni kikkel élünk együtt". És mindazok akik erre fertőre elmentek nem gondoltak bele, hogy ha Budapestre érkezik 500 arab nem mint menekült hanem turista, és meg akar szállni az Astoriában, akkor nem köll kikérnie Budapest véleményét erről népszavazás útján , igaz?
Eleve nem megyek el, mert hülye kérdésre nem tudok hülyére változni, hogy válaszoljak. Továbbá: eleve csalás volt az egész, mert a kvóta még csak egy kezdetleges megvalósíthatatlan alapelmélete volt meg, ami nagyon is szar volt, de még nem létezett kvóta, érted? És feltehetően már nem is fog. A szétosztás helyett az egy javaslatnak számított, hogy 1200-as felső határral fogadjanak be menedékkérőket, amíg annak abban az országban ahova adják a kérelmet elbírálják a kérelmüket. Ugye 1200 arab tönkretenné Magyarországot, miközben nem menekült arabok milliói járnak évente Magyarországon. Felfogod ezt az elmebajt ugye?
Aztán következő szegmens, a kampány, ami nyíltan arra vetemedett, hogy a menekült"áradatot" (alias menekülteket) nevezte ki a bűnösnek azért, hogy egyáltalán ide kellett jönniük, és azért amit az ide szökött bűnözők elkövettek akár Nizzában akár Kölnben akár a fenti cikkben. Engedtessék meg, hogy ettől beokádjak.
Aztán: ha ebből az őrültségből kiindulva nem kezdett volna tudatos propagandába, aminek se eleje se vége, se értelme, akkor is csendben lennék legalábbis ezügyben. Ugye, az hogy ezt az egészet nem a világ nagyobb eseményei és tragédiái okozták volna, hanem egy magánszemély, Soros György, aki kétségkívül befolyásos ember, és az előbbi őrült uszítás nem volt elég, de folytatja ezzel. Mert ez egy hülyeség. Nem a megoldás, nem harc, hanem egy eget rengető hülyeség amivel se bejjebb nem vagyunk se jobban nem állunk a problémában oké? Ez nem az európai helyzet vagy annak menekültpolitikájának a megváltoztatása, hanem színtiszta baromság, és őrültség.
És az uszítással képesek kihozni, az emberek egy részéből azt az értelmetlen arcukat, hogy Sorosnak ez a heppje hogy ide migrante milliók jöjjenek mert neki most egy arab európa kell, amerikának meg különösen egy arab gyenge európa az erősödő Kína mellé. Ugye?
Ha kimondom ezeket a beteges dolgokat amik ma a valóságban zajlanak, mi a fenéért vagyok liberális? Mi a fenéért vagyok maszopos? Ezt magyarázd meg nekem.
"Mit szóltok hozzá, hogy migránsok majdnem megöltek egy magyar kamionost?"
Mit szólsz mindahhoz, hogy a magyar egészségügy egy kalap xar, akárcsak az oktatás, nő a kivándorlás, a megélhetés baromi drága, miközben a magyar miniszterelnök tömi a saját és haverjai zsebét, ahelyett, hogy az ország polgáraival foglalkozna?
Remélem érted a 2 kérdés közti összefüggést.
"Pedig, azt hinné az ember,hogy a kamionsofőr szakma nyugis, sőt unalmas.
Viszont egyre inkább úgy tűnik,hogy a "sokszínűség" izgibbé teszi,mint egy extrém sportot és adrenalin löketet is ad."
Ismerősöm apja kamionsofőr és ez mindig is ilyen volt a szakma, csak akkor még keleten volt ez jellemző, Ukrajnában, Oroszországban.
Másodszor valóban gyanús, hogy semmilyen más forrásról nincs információ.
Harmadszor, ha igaz is, akkor is csak azért írták meg, mert migránsokról van szó. Bezzeg arról a magyar kamionosról semmilyen hírt nem találtam, akiről már a balesetkor megállapították, hogy vétlen volt és mégis félévet töltött egy oroszországi börtönben.
Hát most már tutira Orbán Úrra szavazok jövőre, hogy jól megmencsen engem a gonosz migráncsoktól!
Köszönöm drága barátom, hogy felnyitottad lipcsi szemeimet!!!
Biztos csak az egyetemen tanultakat szerették volna a kaminossal megosztani.
Komolyra fordítva nem lepett meg, de az nem igaz, hogy ez előtt a kamionozás annyira veszélytelen lett volna.
Azért ez a mondat:
"úgy tudjuk, hogy migránsok voltak"
"Úgy tudjuk", vagyis nem biztos, de szerintük... Oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!