A Soros-terves kérdőívhez fűzött idézetek valóban Soros Györgytől vannak?
A borítékos és az internetes változat azonos.
A kérdőívet a 444 is leközölte:
Az idézeteknek (a ""jelek közötti szövegek) van pontos forrásmegjelölése. Az első kérdésben lévő idézet forrásmegjelölése például: (Project Syndicate. 2015.09.26.)
Majd az EU parlament állásfoglalása van valaki által megszövegezve, forrásmegjelölése: (2015/2342. (INI))
A többi szöveg olyan kísérőszöveg, amely a lényeg rövid, és kerek leírását témogatja.
A forrásmegjelölések szerintem pontosak, keresőkifejezésként alkalmazva a Google-val meg lehet találni a hivatkozott dokumentumokat - én megtaláltam. A forrásmegjelölések nem uszító jellegűek, hanem tényszerűek.
Az eddigiek a kék mezőkben szerepeltek.
A kérdések sorszáma után közvetlenül következő állításokat találhatja uszító jellegűnek valaki. Én nem találom annak.
Nem látsz rá tényleg érvényes bizonyítékot, hogy ezt valóban Soros mondta - lehetséges, hogy nem keresed.
Amúgy nem mindent Soros mondott, van, amit az EU, vagy az Amnesty.
"Eddig miért nem zavarta őket? Álságos, öncélú, hányinger az egész..."
Caxólok, a kerítés már egy ideje áll... és a kormány véleménye a dologról azóta sem változik.
Közben Soros is aktivizálta magát: Felszólalt Brüsszelben, újságokban hirdette a tervét, satöbbi...
ERRE reagált a kormány.
"Nem látok rá tényleg érvényes bizonyítékot, hogy ezt valóban Soros mondta."
Eddig hol kerested?
Ha valóban érdekel, akkor három kattintással megtalálhatod az eredetit is angolul, meg a magyar fordítást is, és eldöntheted magad.
De ha csak vakon elhiszed az ellenzék sipákolását, hogy NINCS Soros terv, akkor magadra vess, ha a végén az orrod alá dörgölik hgy de mégis van.
Nem kell mindent elhinni a mocskos tolvajoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!