Mi volt a megítélése az '56-os eseményeknek a rendszerváltás előtt és mi a rendszerváltás után?
Értem. Tehát a rendszerváltás előtt illetve után más és más volt '56"jelentése. Míg a rendszerváltás előtt ellenforradalomnak mondták ma forradalomnak. Értem.
És miért változott meg a megítélés? Valamilyen új tények kerültek napvilágra? Vagy mi alapján változott meg a megítélés hiszen(gondolom)ugyanazok harcoltak egyik és a másik oldalon is. Akkor mi alapján hívták anno ellenforradalomnak míg ma forradalomnak?
"Viszont a "nép" tudta hogy ez hazugság, főleg akik átélték."
Még az a szerencs, hogy vannak videók amelyek hozzáférhetőek és bizonyítják az idézett hozzászólás írójának tévedését vagy hazugságát..."
A nép örült hogy béke van és nem mások jólétért dolgozik hanem a sajátjáért(magyarán nincsenek földesurak és papok akik elveszik az általa megtermelt javakat).
https://www.youtube.com/watch?v=OakH2gSiAuE
Rengeteg ilyen bizonyító erejű videó van az interneten.
A kérdésre pedig a válasz a követkető:
Azért lett más és más '56 megítélése mert 89-ig azok irányították az országot akiket '56-ban megtámadtak míg 89 óta a támadó fél.
#5:
"Azért lett más és más '56 megítélése mert 89-ig azok irányították az országot akiket '56-ban megtámadtak míg 89 óta a támadó fél."
Eddig csak nyeretlen kétévesnek gondoltalak, de rájöttem, hogy valójában egy tébolyult idióta vagy... Antall József volt netán a "támadó fél", vagy még inkább Horn Gyula (a pufajkás), vagy a hatvanas években született Fidesz-fiúk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!