Milyen lesz a negyedik Orbán-kormány 2018-2022 között?
Figyelt kérdés
2017. okt. 23. 18:30
21/26 anonim válasza:
11. pedig 4. lesz és miért is beszélsz királyi többesben? a kis sz@r pártodnak nincs 2 millió szavazója és 2018 áprilisig nem is lesz
22/26 anonim válasza:
Orbán hátrafelé üli meg a tevét,Lewis győzelmet arat,utána Vona ül bele a királyi trónba.
24/26 anonim válasza:
ismét megválasztották a Viktátort 2018-ban szóval lett 2018-2022-ben Orbán-kormány akár tetszik akár nem de lett.....
25/26 anonim válasza:
Vona mint miniszterelnök? Az Katasztrófa lenne kb olyan presztízst csinálna az országnak mint annó a Kárpátok Géniusza....
26/26 anonim válasza:
Én kérdeztem, ti csak negatív ostobaságokat hordtatok össze vissza, én tudtam mert a jóságot érzik az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!