Minek egy év után ez a hangos migránsozás/muszlimozás, ha a Teréz körúti robbantást magyar fehér és keresztény (ha nem ateista) ember csinálta?
Azt hittem, hogy a több, mint egy éve történt Teréz körúti robbantás felvilágosodást hoz a magyar embereknek a nagy migránsellenes uszítások időszakából.
De nem, ennek ellenére folyton vannak uszítások a kormány és a média részéről.
A kormány miért védi a kereszténységet, ha vannak pedofíl papok?
A muszlimokat átkozza, csak azért mert gazemberek és terroristák is vannak közöttük. Az utóbbi a magyar nemzetiségű muszlimokat is nehéz helyzetbe hozza, amiről már többször is nyilatkoztak a hazai muszlimok.
Orbán nyilatkozataira még az őshonos európai muszlimok (bosnyákok, koszovóiak) is felháborodottak.
Ha egy állítólagos muszlim robbant, akkor azt egyből terroristának nyilvánítják és megy az általánosítás hogy minden muszlim ilyen meg hogy ilyen ez a vallás. Persze ha fehér keresztény gyilkol akkor mindig van kifogás. Olyasmi hogy csak egyedi eset, meg elgurult a gyógyszere. A Las Vegasi lövöldöző 58 embert ölt meg és nem terrorista mert fehér keresztény. Persze ha Ahmednek hívták volna akkor már terrorista lenne. Meg is próbálták ráhúzni hogy muszlim volt.
Magyarországon a migránsozás/muszlimozás politikai okokból megy. A kormány erre építi a kommunikációját. Létrehoz egy nemlétező ellenséget, ráijeszt az emberekre és azt mondják csak ők tudják megvédeni az országot, de ehhez rájuk kell szavazni. Ugyanaz történt a 20. század elején csak akkor a zsidók voltak a nemlétező ellenség.
Ez az egész csak a propaganda része. Hogyha van kitől félni (Soros, menekültek, Brüsszel, Ukrajna... mindenkit meg fogunk állítani...), akkor nem veszed észre, ami a háttérben van.
Van az egyetemen rengeteg német és francia szaktársam, aki nem tudja, hogy náluk odahaza rettegnek és tömegével garázdálkodnának menekültek az utcákon. Jártam Azíriában, Irakban és Iránban is az utóbbi években, a visszafoglalt területeken. Érdekes, hogy semmi atrocitás nem ért. Simán elfogadták még a muszlim pasik is, ha én dirigáltam, cserébe tiszteletben tartottam a vallásukat. Ez az együttélés kulcsa. Egyébként van egy elmélet, ami szerint a muzulmán vallás most éli meg ugyanazt, amit a keresztény a reformáció idején. Akkor sok mindenre választ lehet kapni. Amúgy is megszoktam már, hogy itthon is vigyázzban kell állni lassan az elvakult keresztények miatt nekem, sátánistaként. Pont ugyanazt csináljuk, csak kicsiben.
Szerintem eszement paranoia, amit itthon csinál a kormány, ami keveri a hitleri alaplépéseket és a kommunisták megvalósítását. Tündéri, nem? Én nem biztos, hogy akarok olyan országban élni, ahol ennyire gyűlölünk mindenkit, pedig szeretem a hazámat, de undorítóak tudunk lenni.
Egyébként nem csak a muszlim arabok, afgánok, szomáliak és pakisztániak erőszakolnak tömegesen nőket, de még a hindu indiaiak is.
Erről bővebben:
De ezt nem azt jelenti, hogy utálom az indiaiakat és a hindukat (jártam már jógázni egy indiai fickóhoz, szimpatikus alak volt), csak példázódok azzal, hogy nem csak a muszlim férfiak szoktak ilyeneket csinálni.
Egyébként a Teréz körúti robbantás elkövetőjét a hatóságok már vádolták terrorizmus kísérletével. Ehhez nem kell migránsnak vagy muszlimnak lenni.
Breivik, Budaházy, IRA, ETA, stb.
A probléma az, hogy az utóbbi időben Európában és Észak-Amerikában KETTŐ terrorcselekményt tudsz felsorolni, amit fehér ember követett el. A többit mind muszlim, esetleg fekete. (Hozzáteszem, a kettő nem zárja ki egymást.) Ezeknek a száma nagyságrendekkel nagyobb, mint a fehérek által elkövetetteknek, kb. 15. Európa és Észak-Amerika (ez már azért kevésbé) fehér többségű, így lehet érzékelni, hogy egy kisebbség (Európában kis lélekszámú) alapjában véve többet robbant, arányokban pedig még többet.
Azt kéne végre felfognotok, hogy azért nem szereti a magyar társadalom többsége a muszlimokat, mert nagy részük képtelen beilleszkedni, nem is akar, mindemellett még nyíltan bűnözik is.
Ui: nem akarom védeni Indiát, de ott a nemi erőszaknak az az oka, hogy sokkal kevesebb a nő, mint férfi, így nehéz feleséget találni. Arrafelé sok helyen az a szemlélet él, hogy akivel egyszer egy nő lefeküdt, azzal házasok.
67%-os te el vagy tévedve de nagyon. A média nem nevezi terrorcselekménynek azt ha fehér, keresztények követnek el támadást.
A cikk szerint csak Németországban 1 év alatt 3600 támadás ért menekülteket. Egész Európára kivetítve többezer terrortámadásról beszélhetünk amit fehérek követtek el muszlimok ellen.
Ezek csak az utóbbi időben történt esetek ahol muszlimok voltak az áldozatok. Ezekről valamiért nem úgy beszél a média mint terrortámadások. Tudom hogy a kormánypropaganda naponta kimossa az agyad de azért próbálj meg szétnézni mi is történik valójában.
A Québec-i támadásban "allahu akbar" kiáltással hajtott az emberek közzé a támadó. Feltételezhető, hogy szintén muszlim volt. Az iszlámon belüli ellentétek (lásd: síita-szunnita) gyakran kiváltanak ilyen eseményeket az iszlám országokban is.
A jóval gyakoribb iszlám terrorcselekmények miatt néhány "fehér embernek" is "elgurulhat a gyógyszere".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!