Az ellenzék miért nem csinál Nemzeti konzultációt?
#10: Tájékozatlan vagy, az ÁFA mértékét Orbán és kormánya emelte 27%-ra 25%-ról. Attól mert egy két dolog ÁFA-ja csökkent, nem lett olcsóbb semmi. Arról nem beszélve a cigaretta jövedéki adója is egekben (ezért kerül duplájába már mint Gyurcsány idején) és még sorolhatnám mi emelkedett... mondjuk a turisztikai adó is.
(Internet ÁFA miatt csökkent 90 ft-al a számlám, erre a szolgáltató meg másba emelt és el is ment. Nekem magyarázhatod milyen jó a kedves kormányod...csak tudod nem tudja megakadályozni hogy a szolgáltató emeljen, ha ezt nem érted sajnállak.)
Magadnak mondasz ellent kedves 11-es... :D
"ÁFA mértékét Orbán és kormánya emelte 27%-ra 25%-ról."
Az internet Áfa csökkentés 27-ről 18%-ra nálad 90 Ft árcsökkenést eredményezett. Akkor mennyi volt a 2%-os emelés?
"ezért kerül duplájába már mint Gyurcsány idején"
Ekkora hazugságot még a világon nem láttam komolyan :)) hol kaptál te 10 éve 500 Ft-ért egy doboz cigit?
"Nekem magyarázhatod milyen jó a kedves kormányod...csak tudod nem tudja megakadályozni hogy a szolgáltató emeljen, ha ezt nem érted sajnállak.)"
Te nem érted :D ha a szolgáltató emeli az árakat, akkor miért a kormány a hibás?
#12: Milyen ellent mondok?
TÉNYEKET ÍROK:
2012. január 1-től a 25%-os áfakulcs 27%-ra emelkedett, ezzel Magyarországon lett a világon a legmagasabb az általános áfakulcs.
"Ekkora hazugságot még a világon nem láttam komolyan :)) hol kaptál te 10 éve 500 Ft-ért egy doboz cigit?"
Tessék itt egy szép grafikon, nézegesd (nem szégyen máskor tájékozódnod inkább):
#13: "Te nem érted :D ha a szolgáltató emeli az árakat, akkor miért a kormány a hibás?"
Mert ha a kormány nem nyúl hozzá, akkor valószínű nem is emel a cég. Mivel szabad piac van megteheti emel. Lényeg hogy értsd lefordítom neked: Állam kevesebbet szed be az ÁFA-ból ezzel hogy csökkenti, de a cég meg többet húz be. Ki jár jól? NEM MI KISEMBEREK.
"Állam kevesebbet szed be az ÁFA-ból ezzel hogy csökkenti, de a cég meg többet húz be. Ki jár jól? NEM MI KISEMBEREK."
Ez még mindig a cég hibája, nem a kormányé. Ha emeli az adókat, akkor ócsároljuk, ha csökkenti akkor meg lapítunk a fűben?
De megszoktuk, hogy mindenért az Orbán a hibás.
Kérdező te hülye vagy.... Ugye tudod hogy úgy is ki lehet tölteni a konzultációt hogy a te kocsi eszed szeretné?
Másszóval "jöjjenek a migrik" "több eut" "kényszer betelepítés ok"
Felesleges lenne még 1 konzultáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!