Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért nem csinál...

Az ellenzék miért nem csinál Nemzeti konzultációt?

Figyelt kérdés
Nagy húzás lenne! vagy csak a kormánypárt teheti?
2017. okt. 20. 09:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

#10: Tájékozatlan vagy, az ÁFA mértékét Orbán és kormánya emelte 27%-ra 25%-ról. Attól mert egy két dolog ÁFA-ja csökkent, nem lett olcsóbb semmi. Arról nem beszélve a cigaretta jövedéki adója is egekben (ezért kerül duplájába már mint Gyurcsány idején) és még sorolhatnám mi emelkedett... mondjuk a turisztikai adó is.

(Internet ÁFA miatt csökkent 90 ft-al a számlám, erre a szolgáltató meg másba emelt és el is ment. Nekem magyarázhatod milyen jó a kedves kormányod...csak tudod nem tudja megakadályozni hogy a szolgáltató emeljen, ha ezt nem érted sajnállak.)

2017. okt. 20. 11:24
 12/24 anonim ***** válasza:

Magadnak mondasz ellent kedves 11-es... :D

"ÁFA mértékét Orbán és kormánya emelte 27%-ra 25%-ról."

Az internet Áfa csökkentés 27-ről 18%-ra nálad 90 Ft árcsökkenést eredményezett. Akkor mennyi volt a 2%-os emelés?

"ezért kerül duplájába már mint Gyurcsány idején"

Ekkora hazugságot még a világon nem láttam komolyan :)) hol kaptál te 10 éve 500 Ft-ért egy doboz cigit?

2017. okt. 20. 11:29
 13/24 anonim ***** válasza:

"Nekem magyarázhatod milyen jó a kedves kormányod...csak tudod nem tudja megakadályozni hogy a szolgáltató emeljen, ha ezt nem érted sajnállak.)"

Te nem érted :D ha a szolgáltató emeli az árakat, akkor miért a kormány a hibás?

2017. okt. 20. 11:29
 14/24 anonim ***** válasza:

#12: Milyen ellent mondok?

TÉNYEKET ÍROK:

2012. január 1-től a 25%-os áfakulcs 27%-ra emelkedett, ezzel Magyarországon lett a világon a legmagasabb az általános áfakulcs.

"Ekkora hazugságot még a világon nem láttam komolyan :)) hol kaptál te 10 éve 500 Ft-ért egy doboz cigit?"

Tessék itt egy szép grafikon, nézegesd (nem szégyen máskor tájékozódnod inkább):

[link]

2017. okt. 20. 11:39
 15/24 anonim ***** válasza:

#13: "Te nem érted :D ha a szolgáltató emeli az árakat, akkor miért a kormány a hibás?"

Mert ha a kormány nem nyúl hozzá, akkor valószínű nem is emel a cég. Mivel szabad piac van megteheti emel. Lényeg hogy értsd lefordítom neked: Állam kevesebbet szed be az ÁFA-ból ezzel hogy csökkenti, de a cég meg többet húz be. Ki jár jól? NEM MI KISEMBEREK.

2017. okt. 20. 11:42
 16/24 anonim ***** válasza:
Mert már azon összevesznének hogy mit kérdezzenek.
2017. okt. 20. 11:43
 17/24 anonim ***** válasza:
9%

"Állam kevesebbet szed be az ÁFA-ból ezzel hogy csökkenti, de a cég meg többet húz be. Ki jár jól? NEM MI KISEMBEREK."

Ez még mindig a cég hibája, nem a kormányé. Ha emeli az adókat, akkor ócsároljuk, ha csökkenti akkor meg lapítunk a fűben?

De megszoktuk, hogy mindenért az Orbán a hibás.

2017. okt. 20. 11:52
 18/24 anonim ***** válasza:
#17: Látom nem áll össze a kép a fejedben, ha a kormány nem nyúl hozzá valószínű a cég sem teszi. Innentől veled befejeztem mert a cigaretta árnál rájöttem valószínű tini lehetsz aki még 10 éve minimaxot nézett.
2017. okt. 20. 11:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Az eredeti kérdésnél maradva: két okot említek kérdező. Mindkettő leírta az első válaszoló. Hozzátenném harmadiknak. Hol itt az ellenzék (így egyként, amely egységesen cselekszik). Negyedik: és ha megtenné valamelyik párt? Minden híve magasztalná, minden többi kiröhögné. Eredmény meg nulla, ugyanúgy, mint a Fidesznél.
2017. okt. 20. 12:20
 20/24 anonim ***** válasza:

Kérdező te hülye vagy.... Ugye tudod hogy úgy is ki lehet tölteni a konzultációt hogy a te kocsi eszed szeretné?

Másszóval "jöjjenek a migrik" "több eut" "kényszer betelepítés ok"

Felesleges lenne még 1 konzultáció

2017. okt. 20. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!