Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért sírnak egyesek, hogy...

Miért sírnak egyesek, hogy megszűnt a kötelező kéményellenőrzés?

Figyelt kérdés
Amíg volt az volt a baj, hogy fizetni kellett. Most hogy ez megszűnt, a sírás ugyanúgy folytatódik. A lényeg, hogy lehessen a kormányt kritizálni.
2017. okt. 19. 10:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10, nem biztos, hogy tudatában voltál, de most éppen azt írtad le, hogy nincs szükség államra. Legalábbis kémény vonatkozásában. A többi dologban is el lehet mondani pro és kontra ugyanezeket. Akkor ott sincs szükség. Ergo töröljük el a választást, parlamentet, mindenki tegyen belátása szerint. De ezután te se kiabálj rendőrért, mert az is az állam része. Bármilyen hihetetlen, ha rosszul végzi a munkáját (rosszul végzi), abban te is ludas vagy. Majd ha tudod miért és hogyan, akkor más lesz a véleményed is. Addig nem.
2017. okt. 20. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerencsére még nem szűnik meg, Áder meglepő módon ellent mer mondani a Fidesznek, és úgy gondolja, mint én, hogy ostobaság ezt önkéntes alapon csináltatni, mert egy rakás ember fog meghalni, legalább ebben észnél van, nagyon remélem, hogy másodjára már nem szavazzák meg ezt.
2017. okt. 20. 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is minden évben jöttek és kérték a pénzt a kéményseprők. Mikor mondtuk, hogy esetleg ránézhetne, nincs -e eltömődve, arrogánsan azt mondta, hogy megnézheti, de akkor garantálja, hogy újra kell festenünk a lakást, mert csupa korom lesz minden. A tetőre meg csak akkor mászik, ha szereltetünk rá valami speciális kéményseprő- járdát vagy mit, nem tudom már a szakszót, de állítólag milliós tétel, mert akkor melegében megkérdeztük. Tehát az én tapasztalatom, hogy lehúzás csak. A mi városunkban legalábbis.
2017. nov. 20. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!