Magyarországon kívül hol élnétek a legszívesebben? Miért
Figyelt kérdés
Én Oroszországban
hogy miért?
nincs buz.i felvonulás
nagy ország erős ország ha valami nem tetszik bizony oda csap
nincs liberalizmus az Orosz dolgokat veszik elsősorban az emberek
nincs cionizmus :O
és szeretem a havat :)
ti?
2010. máj. 29. 16:19
51/55 anonim válasza:
Lengyelország:-szeretik a magyarokat
-szépek a lányok
-kedvesek az emberek
-önmagáért kiállni képes ország
52/55 anonim válasza:
Izland!Jó a hőmérséklet, kevés ember, nyugalom.
53/55 anonim válasza:
Sehol...,én nem tudnék más országban élni,Oroszországban végkép nem,de azért az orosz csajokat sunáznám,mert ők bejönnek!!!:D
54/55 anonim válasza:
Costa Rica :)
Latin-Amerika, de politikailag stabil és fejlett, meleg van egész évben, nyugalom, gyönyörű tájak... kell ennél több? :)
Vagy max. még Dél-Korea, mertt ott tisztelik a másik embert... voltam egyszer már ott.
55/55 anonim válasza:
én Olaszországban, Finnországban, Ausztriában vagy NÉmetországban, ezt a 4 országot nagyon kedvelem, főleg az 2-t nagyon imádom, de a németeket is nagyon szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!