Migráns téma. Mi az ami belefér?
Érdekelne, hogy kinek mi férne bele, ha menekültekről van szó. Lehetőleg politikamentesen, a saját véleményedre vagyok kíváncsi. Szóval melyik állítás áll hozzád a legközelebb?
A) Semmilyen nem magyar állampolgár ne jöjjön Magyarországra
B) Semmilyen nem EU-s állampolgár ne jöjjön Magyarországra
C) A világ háborús övezeteiből jöhetnek árva gyerekek Magyarországra
D) A világ háborús övezeteiből jöhetnek ellenőrzött családok Magyarországra (tudva, hogy az ellenőrzés sosem 100%-ig biztos)
E) A világ háborús övezeteiből jöhetnek ellenőrzött családok és képzett szakemberek Magyarországra (tudva, hogy az ellenőrzés sosem 100%-ig biztos)
F) A világ háborús övezeteiből jöhet ellenőrizve bárki Magyarországra (tudva, hogy az ellenőrzés sosem 100%-ig biztos)
G) A világ bármely részéről jöhet ellenőrizve bárki Magyarországra (tudva, hogy az ellenőrzés sosem 100%-ig biztos)
H) A világ bármely részéről jöhet bárki Magyarországra
(A vélemény szubjektív, ezért minden válaszolónak megy a pacsi).
Sajnos azt kell mondjam, hogy A), mivel Magyarországra senki sem jó szándékból, vagy dolgozni jön. Vagy a segélyeken akarnak élősködni, vagy a nyugat-európai "gazdag" pasik jönnek Budapestre csajozni, mert nekik ezek az "olcsó" nők.
Ha rajtam múlna, senki nem jöhetne be ide, csak a határon túli magyarok. Ezt kifelejtetted a felsorolásból.
hey and what 'bout me!??? : D
az ethno nacionalista allaspont..multkor a
"csodalatos" munkahelyem miatt beszelgettem egy itt elo amerikai oregemberrel..aki evek ota itt el mar..o pl johessen nyugodtan,hiszen europai ember...de egy fekete barmely nemzetisegu,az csakis max hazasodassal telepedhessen le.sargak szinten,de o nekik lenne egy kulon kvota,nagyon szorgalmasak..talan nekik nyugodtan lehetne adni allampolgarsagot,de limitaltan persze.
16.39.
Feketék-sárgák házasodással? Inkább ne. Legyen már önérzetünk, álljunk ellen a Kalergi tervnek IS.
@16
az egyen szabadsagat nem korlatozom..ha o jolerzi magat egy delazsiaival pl.indiai..akkor felolem hazasodjanak.DE..azt ellenzem hogy ide TELEPITSEK oket,illetve eroszakosan az egesz lakossag nyomassa az "interracial" gyerekcsinalast.hiszen akkor megszununk magunk lenni.
G)
Az emberek alapvetően dönthessenek szabadon arról, hogy hova akarnak menni. Alapvető ellenőrzésre szükség van, nyilván ismert terroristákat meg bűnözőket meg hasonlókat ki kell szűrni.
1815
Aki meg "jólérzi magát egy délázsiaival", az nyugodtan mehet Dél-Ázsiába, örülni fognak neki.
Afrikaival dettó.
MO-ot hagyjuk békén.
Az egyén szabadsága? Ne a közösség rovására, ha kérhetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!