A liberális média miért sivalkodik azon, hogy egy általános iskolai rajzpályázaton határvadász téma is volt?
Mi ezzel a probléma?
Teljesen aktuális téma a határok védelme.
Mellesleg, sokkal értelmesebb foglalkozás,mint mingránsjogi civil aktivistaként "dolgozni".Az előbbivel véded az országodat, az életteredet, az utóbbival elárulod.
Határvadász, legjobb szó, amit az álnemzeti MSZMP utód kitalált.. Határőrség kéne, nem az.
Ha nem lennének jogvédők, akkor ezért a kérdés miatt mehetnél Recskre :)
Miért van az, hogyha valamely médium vagy valaki megjegyzést merészel tenni a kormány intézkedése ellen vagy bármely vitatható kormánypárti dolog miatt, akkor valaki mindig sivalkodó liberális médiáról ír?
Egyébként a kérdésedre válaszolva szerintem piszkosul morbid téma, ennyi erővel akkor a börtönőr élet szépségeiről, vagy milyen jó sintérnek lenni témában is lehetne rajzpályázat. Azokra is szükség van, de mégsem reklámozzuk őket.
Amúgy meg undorító dolog általános iskolába vinni a politikát és gyerekek között terjeszteni a kormány nézeteit.
Persze idejében el kell kezdeni nevelni a jövő pártkatonáit...
A határvadászattal sem véded az országot, csak Orbán szerint. A migránsok is EMBEREK? akiknek vannak jogaik. Nálunk van befogadó tábor, de észre sem vesszük, hogy vannak a városban migránsok. Csak a magyar média riogat velük.
A kérdésre: nem vagyok liberális, de iskolákba nem lenne szabad bevinni a politikát.
1) Szerinted aktuálpolitikai témákban kell rajzversenyt rendezni általános iskolákban? Szerintem nem.
2) Miért van az, hogy valahányszor a liberálisok nem értenek egyet valamivel, azt ti rögtön sivalkodásnak meg hasonlóknak bélyegzitek? A sivalkodás nem az, hogy megjelenik róla egy darab cikk. Pl. Trump muszlim-tiltása ellen volt sivalkodás. Akár egyetértünk a döntéssel, akár nem, a reakciót lehet így jellemezni. De az, hogy megjelenik egy pár soros említés valamiről, az a sivalkodás ellentéte.
Függetlenül a politikától én szülőként baromira nem akarom,hogy az iskola aktuálpolitikával terhelje a gyerekemet.
A politika a felnőttek dolga,nem az iskolába való.
Szerintem azért háborodnak fel ennyire az emberek,mert túl vagyunk egy oylan plakátkampányon,amit gyakorlatilag nem tudtál kikerülni olyan feliratokkal,amit szülőként nem tudtál a gyerekednek jó szívvel elmagyarázni,most meg már az iskolában is menekült politika van a tankönyvekben most meg ez.
Ha már adót fizetek,én veszem a krétát,a szivacsot,sőt még a lapot is,amire a tanár kinyomtathatja a dolgozatot az a minimum,hogy az állam tiszteletben tartja a szülők hatáskörét,és az iskolában a tananyagra tanítja meg a gyereket nem pedig arra,amit állambácsi jónak lát.
Már megint provokálsz???
Tudod, mi ezzel a baj, tökfej???
Hogy a tanárok megmondják a gyerekeknek, hogy a határvédelemről rajzoljanak, amikor szerencsétleneknek fogalmuk sincs arról, mit rajzolnak!!!
Tudod, mi ez, a gyerekek agymosása!
Ez a baj, te liberális gyűlölő, agyhalott zombigyerek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!