Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz még Nagy-Magy...

Szerintetek lesz még Nagy-Magyar Birodalom?

Figyelt kérdés

#Lesz még magyar birodalom?
2017. okt. 14. 13:43
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
20-as... Ha ez így van., akkor az ún magyarok 98%-a elbukik :D A jelenlegi álkeresztény irigy, rosszindulatú, gyűlölködő emberek sokasága lakja ezt a földet, aki tolvajokat tart el szolgai módon. Szánalmas ...
2023. aug. 21. 12:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Miféle "Istenről" hablatyolsz te szittya szkíta mit tudom én mi :D Ezeknek a népeknek nem volt ilyen istenképe, amit te bele szeretnél gyömöszölni a világnézetedbe.
2023. aug. 21. 17:17
 23/26 Balasa Bence ***** válasza:

21

Remélem mi hamarabb elbulik az álkereszténység, amit én is tapasztaltam éveken át.

2023. aug. 21. 20:22
 24/26 Balasa Bence ***** válasza:

22

Te drágaszág, na...

A magyarok ősvallásában a legfontosabb istenségek a férfi és a nő istenpáros: Arany Atya (az ég istene), Boldogasszony (az élet istennője, akit a csuhások ősszemostak máriával), illetve Hadúr, a háború istene.

A magyarok istene (Arany atyácska) nem egy hatalmaskodó, bosszúálló lény, mint a zsidókeresztény Jáhve, hanem egy gondoskodó isten. Akkor segít, ha kell. A bűnösöknek nem jár örök szenvedés, csak annyi, amennyit megérdemelnek.

2023. aug. 21. 20:28
 25/26 anonim ***** válasza:

"A magyarok ősvallásában a legfontosabb istenségek a férfi és a nő istenpáros: Arany Atya (az ég istene), Boldogasszony (az élet istennője, akit a csuhások ősszemostak máriával), illetve Hadúr, a háború istene."

Nevetségesen kamu. :)

2023. aug. 21. 20:31
 26/26 anonim válasza:
Mivel kb semmit nem tudunk az összetákolt, sokszor elhazudott történelmünkről, a magyarok elődeinek pl a vallásáról, ezért önjelölt hülyék összetákolnak ilyen idealizált vallásmaszlagot, hogy igazolják magukat, mások fölé helyezve. Akkor is voltak jó emberek, meg szaremberek. Akkor is voltak hatalommániás lények, meg most is vannak . És a rossz hír, hogy lesznek is mindig. A vallás mint olyan, mindig arra volt jó, hogy a pórnépet sakkban, terrorban, vagy épp bábukként használva tartsák. Hisz egy magát nemesnek kikiáltó kismókusért senki nem ment volna halálba. Nade ha Istenért, a hazáért vagy más "magasztosabb" célért dobhatta el az életét, máris nyert némi értelmet. Már akinek persze... És olyan szép, hogy egy ilyen témánál se maradhat el a zsidózás. Erről beszélek. Szánalmas, gyűlölködő népség ez ami lakja ezt a területet. Tudom, nehéz ezt elfogadni. És mivel a jelenünk szar, a jövőnk is valószínüleg, így marad a múlt, amire ugyan nem lehetünk büszkék, szóval hazudjunk egy múltat, egy vallást, és máris verhetjük a mellünket. Ha nektek ez elég, ok. Csak ne várjátok, hogy mindenki beérje a maszlaggal. Köszi :)
2023. aug. 21. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!