Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ilyen múlttal van esélyem...

Ilyen múlttal van esélyem politikai karrierre?

Figyelt kérdés
1981-1994 között hatósági besúgó voltam. Többnyire a vagyoni helyzetről kellett jelentéseket készítenem a környező ismerősökről, rokonoktól, szomszédokról. Jó fizetést kaptam, és adót se kellett fizetnem. A gyerekeimet is előre sorolták az egyetemen. Szerettem volna a titkosszolgálatnál is elhelyezkedni, de oda nem vettek fel. Nem volt meg a kellő képesítésem. korábban voltak zűrös ügyeim, voltam előzetesben is. Ekkor figyelt fel rám a hatóság és operatív fogda ügynöknek képeztek ki. Több száz elítéltről jelentettem, volt akit miattam ítéltek életfogytiglanra. Ilyen szakmai múlttal tudnék politikai karrierbe kezdeni? Országyűlési képviselő szeretnék lenni. Az, hogy melyik pártban indulnék, még nem tudom. Talán először függetlenként.

2017. okt. 13. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

'Kicsit kifordul a belem attól, hogy azt, amit csináltál, szakmai múltnak nevezed, bár kétségtelen, ezt is meg kell tanulni.'

Most mit akarsz? A kommerek idején ezt művelték magas szinten.

2017. okt. 13. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes, komolyan.

Engem az érdekelne, ha szabad kérdezni, hogy mi volt 89-90 körül. És mennyi volt az a "jó fizetés", ha emlékszel.

Ha jól leplezted, biztos van sok barátod, de nem kérték ki a róluk készült adatokat? Mert ha kitalálták, hogy csak te lehettél, aki jelentett rájuk, akkor szólnának, ahogy látnák, hogy jelölteted magad képviselőnek.

Inkább megírnám a memoáromat a helyedben. Őszintén, ahogy volt.

2017. okt. 17. 02:51
 13/14 anonim ***** válasza:

"A kommerek idején ezt művelték magas szinten.

Igaz, viszont nem ártana körülnézned itt a GyK-n, hányan kérdik, hogyan tehetnének névtelen feljelentést.

Ők mind kommerek?

2017. okt. 17. 05:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Inkább túlbuzgók. Amúgy sem értem ezeket a feljelentéses kérdéseket.
2017. okt. 17. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!