Mégis hogy lesz így kormányváltás? Hol van az a sok kormány ellenes?
Nézzétek már meg a szeptemberi statisztikákat, a Fidesz 49%-hoz közelít, az ellenzék pedig sehol sincs.
Azt nem értem, hogy az életben is meg itt gyakorin is szinte mindenki Fidesz ellenes. A felmérések alapján, a statisztikákban pedig elképesztően magas a támogatottsága, az egeket veri. Míg az ellenzéki pártoké meg.... tréfa kategóriában is rossz.
Hogyan lehetséges ez?
"Azt nem értem, hogy az életben is meg itt gyakorin is szinte mindenki Fidesz ellenes. A felmérések alapján, a statisztikákban pedig elképesztően magas a támogatottsága, az egeket veri."
Mert a Gykorin hápogni lehet otthonról is, kényelmesen, gép előtt.
A választáskor meg fel kell öltözni és elmenni szavazni. Ez sok lusta baromnak nem megy.
Az ellenzék?
Az MSZP haldoklik, kb az a kérdés, hogy "hogyan tovább"?
A baloldal emellett nem egységes, ha önállóan indulnak várhatóan az LMP és a DK-n kívül mind kiesik, ezek alatt is rezeg a léc.
A Jobbik ellen meg konkrétan eljárás folyik, ha szankciók nem is lesznek, ez azért megnyirbálja őket.
Arról nem is beszélve, hogy maga Vona beszélt arról, hogy elég könnyen ellehetetleníthetik őket.
A következő választáson.... Esélytelen, hogy nem a Fidesz nyerjen, jelentős többséggel.
Mondom ezt baloldaliként....
Viszont azt gondolom, hogy ezek a folyamatok a következő utáni választásra előhoznak egy olyan pártot, ami egységes, működőképes és népszerű.
"Azt nem értem, hogy az életben is meg itt gyakorin is szinte mindenki Fidesz ellenes."
A gyakori nem reprezentatív oldal. ;)
"-nyuggerek
-falusiak, falusi nyuggerek
-felvásárolt cigányok
-szélsőjobbos skinheadek és neonácik"
Lefelejtetted a 23 millió románt.
"Őket akkor ki a bánat szavazta meg?"
Városi nyuggerek.
"Nyugdíjasok, vidékiek, vidéki nyugdíjasok - a Fidesz szavazótáborának jó nagy részét ezek a rétegek teszik ki."
Ti meg vagytok a nagyokos nem vidéki nem nyugdíjasok?
Grat még mindig okoskák.
Azért jópofák itt a fideszesek meg a kérdező, hol az a sok kormányellenes, hát 49%-on a Fidesz mondják, igen és a többi 51% is mind imádja a kormányt, azért nem akar rá szavazni, de mondogassátok csak, hogy valójában csak pár gyakoris idióta nem fideszes, elvégre a számok nem hazudnak, én is ezt mondom, pont a választók 51%-a nem kormánypárti, talán végig kéne ezt is gondolni.
máris megtaláljátok a "nem is létező" kormányelleneseiteket.
Az, hogy az ellenzékiek nem egy párt mögé állnak be, attól még egy Jobbik szimpaizáns ugyanúgy a fidesz bukását akarja, ahogy egy momentumos vagy LMP-s.
"Hol van az a sok kormány ellenes?"
Na hol lennének? A 80% lassan külföldön. vajon miért? mert aki marad az vagy nyugdíjas, vagy megvásárolt cigány, netalán fidesz közeli maffiózó. A tisztességesen dolgozó, nem spekulánsok java már lelépett, vagy a közeli jövőben lefog. Maradnak a béééégető fideszbirkák. Sok sikert nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!