Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a liberálisok, akik a...

Azok a liberálisok, akik a magyar válogatottat gyalázzák, egyáltalán konyítanak-e a focihoz?

Figyelt kérdés
Svájc ellen már elkezdtek rendesen nyáladzani,hogy kikaptunk, pedig a Svájciankak húzóembereik vannak a Premier Leagueban meg a Bundesligaban, ha meg nevetnek,hogy 1-0-ra nyertünk csak,akkor felvehetik a stoplist és kipróbálhatják,hogy lehet feltörni egy felállt védelmet.

2017. okt. 11. 16:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
A magyar foci olyan amilyen, szerintem lehet szeretni. A mienk és kész. Ami szánalmas az a stadiontenger és a TAO pénzek, na attól hányok. És ez szerintem sok emberben meggyűlölteti sajnos a focit is, ami pedig nem tehet erről a beteg, tolvaj kormányról.
2017. okt. 11. 19:27
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

én jobboldali vagyok de én ezt az egészet megvetem, nem csak nálunk de bárhol a világon, mi a francért keres egy sportoló / színész milliókat és azok akik életeket mentenek még ennek a töredékét sem.

A szívsebészt aki évente akár több száz életmentő műtétet is elvégez nem ünnepli senki, de ez van ebben a rohadt világban egy világklasszis játékos milliókat keres míg egy orvos aki életeket ment csupán ezreket.

Elég beteg ez a világ nem gondoljátok?

2017. okt. 11. 19:47
 23/32 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy annyira aranyos, amikor egy nemzetközi kamionos libsizik. Ha a te bezárkózó, idegengyűlölő, konzervatív ideológiád lenne az uralkodó, akkor legfeljebb itthon gályázhatnál havi 150-ért reggeltől estig. De hát nem az eszedért alkalmaznak, igaz makikám?
2017. okt. 11. 19:57
 24/32 anonim ***** válasza:

Sok év után idén belenéztem egy hazai élvonalbeli mérkőzésbe. A szakértő barátom szerint két magyar top csapat játszott. Kb. 15 percig bírtam, mert nem történt semmi a pályán ami focira hasonlított volna. Estek keltek mint a frontkatona.

Piacképes terméket kell gyártani, ami jelen esetben a nézhető foci. De nem az én adóforintomból, akkor amikor nincs elég CT az országban, a rákosoktól meg megvonják a korszerű gyógyszereket.

Halgass a szívedre, szavazz a fideszre.

2017. okt. 11. 21:00
 25/32 anonim ***** válasza:
Unalmas a libsizésed kérdező. Megvezetett birka vagy. Ahogy mások mondták vérlázító hogy egy mezei focista 1-2 millió forintot kap, miközben egy többszörösen képzett, nyelveket beszélő valaki meg a töredékét 100-200 ezret kap. A magyar focival a gond, hogy nem hoz eredményt, viszont milliárd forintnyi közpénzt tömnek bele.
2017. okt. 11. 23:02
 26/32 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nézd meg nyugodtan a meccsen a tábort. Eléggé határozott véleményt hallhattál meccs közben a válogatottunk teljesítményéről. És a magyar ultratáborok nem igazán mondhatóak liberálisnak, ezt talán még te is tudhatod...
2017. okt. 11. 23:11
 27/32 anonim válasza:

Imádom a focit, de rendesen megszégyenítettük a sportágat. Főleg a bajnokságunk és az utánpótlásunk katasztrófa, ami javára közpénzekkel van pumpálva. Visszatekintve az EB egy csoda volt, tényleg erőn felül teljesítettünk, most be lettünk árazva rendesen. Bár páran visszavonultak utána, de olyan érzésem volt, hogy akik továbbra is a válogatottban maradtak azok úgy gondolták, hogy na az EB-vel mi már megszolgáltuk a hazát és szarunk bele, lesz ami lesz ezzel a vb selejtezősorozattal. Hát lett is. 13 pont a 30-ból, Ferören 0-0, Andorrán 1-0-s vereség. Két miniállamról és félprofi focistákról van szó, tehát akik emellett dolgoznak, legtöbbjük 8-10-12 órában. Bravo srácok! A 2006-os Bozsik Péter vezette válogatott máltai égése után nem gondoltam, hogy van még lejjebb. Megjegyzem tegnap is ő volt a szakkomentátor az M4-en. Egy csúnyán megbukott szövkap. osztja az észt... Na mindegy, ez most nem is róla szól. Szóval már a kötelező 18pontot, a 3 "papíron gyengébb" ellen oda vissza, se tudtuk hozni, NINCS MIRŐL BESZÉLNI! Gratulálok Portugáliának a kijutáshoz, akárki akármit mond Ronaldora (nekem sem kedvencem), világklasszis, egymaga 15 gólt rámolt be a sorozat alatt, ráadásul csak 9 meccsen játszott. Mi összesen csapatként 10 meccsen 14 gólt. Ezzel a nem gyengén árulkodó statisztikával fejezem be, pedig rengeteg mindent tudnék még írni.

Szép estét és persze továbbra is hajrá Magyarország! :)

2017. okt. 11. 23:39
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem vagyok liberális de a magyar foci szégyen. Nem maga a színvonal. Bánná a franc ha a Real vagy a Barca játszana ilyen szinten.

A különbség az, hogy ezt a sz.rt az én pénzemből fizetik a megkérdezésem nélkül, csak mert őfelsége miniszterelnök úr kedvenc sportjáról van szó. És évente tíz milliárdokat tolnak bele.

Miért nem bánnám ha a Real lenne ilyen? A Barcat nem támogatja a spanyol állam, nem tolnak bele milliárdokat. A Real magából él, szponzoraik vannak, belépőt szednek, ajándékot adnak el, biztosítanak egy színvonalat és az alapján vannak olyan szinten amilyen.

Ez a baj. Ehhez nem kell liberálisnak lenni. A magyar foci sz.rt sem ér.

2017. okt. 12. 01:38
 29/32 anonim ***** válasza:
Amúgy én liberálisként szerintem több magyar NB1-es meccset nézek, mint akik kijárnak a válogatott meccsekre. Fradi az elsődleges, de nem zavar, ha más csapatokat kell néznem. Érdekes módon sokszor azok háborodnak fel, hogy rosszak mondok a válogatottról, akik egyetlen magyar bajnoki fordulót sem hajlandóak nézni, mert "béna".
2017. okt. 12. 05:58
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

"A liberális nem sportol, olyan a válla mint a vízisiklónak, ő nem ért hozzá, szürke kardigánjában könyvespolcai árnyékában kesereg a romló közállapotok miatt és a fasizálódásról ad interjút külföldi lapoknak."

Elmész te barátom a pics@ba. Mondom ezt mérsékelt "libsiként", 15 év versenyszerű kosárlabdázással a hátam mögött.

2017. okt. 12. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!