Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az LMP-sek jó...

Sulek Péter kérdése:

Szerintetek az LMP-sek jó politikusok?

Figyelt kérdés
Tetszik a munkásságuk ?
2017. okt. 10. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Igen!

Én rájuk fogok szavazni!

Szél Bernadett is nagyon szimpatikus.

Empatikus,de egyben karizmatikus.

Én örülnék,ha ilyen elnöke lenne Magyarországnak.

2017. okt. 10. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

van pár, akikkel szimpatizálok, de összességében engem nem győztek meg

"lehet más a politika", de végül annyira mégse lett más

nem véletlen, hogy eléggé gyorsan 'ketté' is vált a párt (mikor a PM kivált belőlük; oké, a PM 1%on ha van jobb napján, de akkor se jó jel, hogy ilyen hirtelen ellentétek képződtek)

2017. okt. 10. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

A PM azért vált ki belőle, mert a kis PM teljesen a liberális,globalista irányvonalat követi.

A Schiffer féle LMP pedig nem annyira.

Nincs náluk például feltétel nélkül rajongás az EU iránt,a PM-nél van, bármekkora hülyeséget is találnak ki Brüsszelben.

2017. okt. 10. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Annyira nem. Nem meggyőzőek.
2017. okt. 10. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Tulajdonképpen igen. Nem utolsó értrlmes emberek értelmes politikai célokkal.

Egy , Schiffer nem volt soha szinpatikus , és mostmár nem is lesz.

Szél Bernadett viszont nagyon is.

Sokat elmond, hogy kik biztosították "támogatásukról" őket jövőre. Pl Jeszenszky Géza, az Antall kormány külügyminisztere.

2017. okt. 10. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Elég jók. Bár a legjobb Karácsony Gergely volt,aki ugye már PM-es.
2017. okt. 10. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

"Schiffer féle LMP"

No sajnos, ez az lmp már nem az az lmp.

Véleményem szerint Schiffer nélkül, már nem "olyan", mint korábban.

2017. okt. 10. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legfőbb bajom velük a programnélküliség. Nincs mondanivalójuk az általánosságokon kívül, meg hogy minden sz*r, csak épp nem teszik hozzá, hogy hogyan lehetne jobban csinálni. Vízióik vannak, de nem képesek belőle programot alkotni. Komolytalanok és idealisták.

Belekapaszkodnak a paksi projektbe, de azt nem tudják ők sem, hogy a mostani blokkok leállítása után miből és főleg mennyiből állítódik elő az ország áramszükséglete.

Ez szakpolitikailag olyan szintű hozzá nem értést tükröz, ami engem spec. elrettent attól, hogy rájuk szavazzak.

2017. okt. 11. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.