Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak a Fideszes politikusok...

Sulek Péter kérdése:

Csak a Fideszes politikusok öregenek ennyire?

Figyelt kérdés

pl Orbán Viktor, de sok polgárester ismerősöm van, akin nagyon látszik a kor, 8 év alatt 40 évet öregedett 1-2.

Remélem nem provokatív csak érdekelne.

A balosok Jobbikosokon nem látszik ennyire, vagy egyszerűen csak arról van szó,hogy nincsenek hatalmon,és nincs akkora felelősségük,kevesebb stressz érné őket.

Érdekelne a jelenség oka illetve a véleményetek.

2017. szept. 4. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Nincs hatalom, nincs felelősség, nincs stressz.

Nézd meg pl szerencsétlen Obamát egy 2008as és egy 2017-es képen, szinte 2 külön ember.

2017. szept. 4. 11:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ én is erre gondoltam :)
2017. szept. 4. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Én csak Orbánon vettem észre, hogy iszonyat sokat öregedett az elmúlt években. Szerintem más Fideszesen ez annyira nem látszik, csak ahogy egyébként is öregszik az ember. És a balosokat és Jobbikosokat sem látom annyira fiatalnak, kivéve, aki tényleg fiatal még, ezért nem öregszik.

Szerintem Orbánon az nagyon sokat ront, hogy rengeteget hízott. Aki fitt, vékony az fiatalabbnak néz ki. A frizurája is sokszor már nem áll olyan jó, mint régebben, nem foglalkozik vele annyit, vagy elment a stylistja :D

2017. szept. 4. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Az objektív válasz:

[link]

2017. szept. 4. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ők, de rajtuk jobban látszik. Egyrészt a kormányzás azért nem stresszmentes, másrészt már annyi mindent "felhalmoztak", hogy egyre több a veszítenivalójuk. Nem biztos, hogy sok nyugodt éjszakájuk van, bármennyire is jól állnak pillanatnyilag...
2017. szept. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!