A Fidesz most van annyira népszerű mint 2010-ben volt?
Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 18:06
11/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sajnos sok olyan embert megtudnak szólítani akik még írni-olvasni se tudnak. Ők egy felesért vagy egy tányér bablevesért arra szavaznak akire mondják. Annak a 2,7 milliónak kb. fele ilyenekből tevődik össze szerintem: https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
2017. okt. 9. 20:55
12/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy ellenzéki oldalon csak arról megy az okoskodás, hogy milyen proli az átlag Fideszes de közben meg nem veszitek észre, hogy végzettség szerinti csoportokat is egytől egyig vezeti a Fidesz és a korosztályok szerinti csoportokat is.
Szóval nem csak a 8 osztályosok között vezetnek hanem egyetem vagy főiskolát végzettek között is legalább dupla akkora támogatottságuk, mint bármelyik másik párté.
13/15 anonim válasza:
Szerintem nincs, hanem a többi van még lejjebb.
Migrács-simizéssel meg nem fogtok tudni választást nyerni gyerekek! ?P
14/15 anonim válasza:
Még sok Fideszes is elpártol tőlük. Csak az ostobák hiszik el, amit a migránsokról hazudnak. A közvélemény kutatók is Fideszesek, ezért "mérnek" magas támogatottságot.
15/15 anonim válasza:
Annyira nem lehet már népszerű, mert bármerre járok, valaki mindig dühöng miattuk. Régebben ilyet nem tapasztaltam. Vagyis igen, de akkor az mszp-vel tették ugyanezt. Azt nem tudom megérteni, miért nem zavarja jobban az embereket, hogy ennyire negatív kampányt folytatnak. Valahogy ezt a migránsozást egyszerűen nem tudom átérezni. Főleg, mivel engem nap, mint nap zaklatnak magyar àllampolgársággal rendelkező férfiak, de az persze teljesen oké... Ezzel a mindent felemelünk a választások előtt taktikájukkal meg még inkább magukra haragítottak, mert ennél nagyobb álszentség nincs a világon. Persze más is ezt csinálja, de amióta élek, arra nem volt példa, hogy valaki az állampolgárok adójának egy részét propaganda újságokra, és prospektusokra költse dicsekvés céljából. A kérdés az, hogy a többség mikor veszi észre a fától az erdőt. Lenne egy kérdésem is, ha nem gond. Azok, akik szerint csúcs a fidesz, miért érvelnek mindig azzal, hogy "mindenki ezt csinálja", amikor a mutyikról kérdezem? Miért fér bele ez nekik? Miért nem akarnak tenni ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!