Orbán Viktor vagy Gyurcsány Ferenc volna jobb miniszterelnök? Miért?
Mondanám,hogy Gyurcsány,mert olyan jókat röhögtem rajta az elmúlt 1 évben.
De ha ők nyernek,akkor szegény Kósa,Rogán,Németh Szilárd el fog tűnni,pedig ha ők nyilatkoznak,a földön fetrengek a röhögéstől.
Nehéz döntés.
De ha választani lehet,én azt mondom,hogy zárjuk be mind egy nagy stadionba,csináljunk valóságsót abból,hogy hogyan püfölik egymást,mi meg éljünk békében a sok hülye nélkül.
" Hogy milyen lenne Gyurcsány, nem tudom. De Orbántól mindenki ezerszer jobb lenne."
Akkor még te sem élhettél szeretett vezéred regnálása idején! :P
#15 "Egyik kutya, másik eb..."
Ja észlelehetetlen különbség a másfél milliós munkanélküliség, az IMF, az államcsőd, az elvett szociális támogatások, az összes gazdasági mutató negatívban, és a megtermelt GDP 92% külföldi cégeknél keletkezett...
Sokak szerint most szarabb...
És NEKIK igazuk van.
Akik a multiknak szolgáltatták ki az országot, intézték a külföldi cégeknek a GARANTÁLT 8%-os profitot, az MNB-nek meg a 300 milliárdos TERVEZETT veszteséget, azoknak most TÉNYLEG nagyon rossz...
Elvesztették zsíros állásaikat, nem jön a 30 ezüst a hazaárulásért, és most sivalkodnak, hogy a Patás Orbán kilopta a zsebükből a tuti megélhetést...
NEKIK Gyurcsány visszahozná a Kánaánt !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!