Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek elégedettek a...

Az emberek elégedettek a fidesszel? Ha nem lennének nem szavaznának rá.

Figyelt kérdés

2017. okt. 7. 21:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
tegnap 22:18 Tudod a választási törvény nem mondja ki, hogy a Fidesznek kell nyernie. A Jobbik is nyerhetne csak harmada annyi a szavazójuk. Könnyű a választási rendszer elcsalására fogni, hogy nyer a Fidesz de nem vezet semmire. Csak ugye kifogást keresni könnyű. Én is a Fideszre szavaznék mert jobban élek mióta ők vannak, de amúgy magával a Fidesszel nem vagyok elégedett. És sokan vannak így szerintem mások is. Az egykulcsos adó miatt vagy a családi kedvezmények miatt rájuk szavaznak ha másért nem is. A Fidesz is megéri valakiknek bármilyen hihetetlen. És ameddig rájuk szavaznak a legtöbben addig hiába jön azzal az ellenzék, hogy a fele ember nem is szavaz vagy azzal, hogy a Fideszre csak ostoba nyugdíjasok szavaznak.
2017. okt. 8. 14:54
 12/21 anonim ***** válasza:
25%

Igen vagyis én igen elégedet vagyok nagyon.

Nem vagyok jó modú nagyon sokat dolgozok elég keményen, mindenki csak panaszkodik de mindenkinek van munkája sőt akár házat is vehet az ember önerőböl és sporolásal.

És a sporoláson a hangsúly mert aki nem tud annak felesleges az 500 ezres fizetés is mert akkor is itt rinyálna.

Én 5 hónap alatt lespóroltam 500 ezret pedig eltartok egy gyereket is és az össz jövedelmünk 180 ezer.

Szóval nekem rinyálhatok hozzá vagytok szokva a jó modhoz és egy pici önfeláldozásra nem vagytok hajlandóak.

Ilyen jó nagyon régen lehetett amit én csak gyerek koromból érezhetem.

Istenem áld meg Orbán Viktort lopjon 5x ennyit had pukadjatok ki még jobban, mert nem látjátok menyivel jobb az élet csak hát azért tenni is kénne nem rinyálni.

2017. okt. 21. 23:16
 13/21 anonim ***** válasza:

Házat venni?

180 ezres fizetésedből?

Te ennyire hülyének nézel mindenkit?

Hány év alatt fog összejönni?40?

2017. okt. 21. 23:26
 14/21 anonim ***** válasza:
2 év 2 millio 400 ezer falun már kapsz elég jó házat önfeláldozás ha ilyen helyen kell is élnem de biztonságban jó módban.
2017. okt. 21. 23:30
 15/21 anonim ***** válasza:

Ja és félre olvastad nem 180 ezres fizetés hanem pontosabban ÖSSZ jövedelem.

Hihetetlen igaz???

Na eről beszélek.

Istenem holnap reggel arra keljek hogy a fidesz most pofátlanul sokat lopot.

Jól teszi.

Mert vannak ilyen emberek akiknek ez felfoghatatlan.

2017. okt. 21. 23:33
 16/21 anonim ***** válasza:

És láttod kineveted a 180 ezret.

Pedig sokan még a feléből se élnek.

Én tudom miaz hogy nélkülözés és sporolás.

2017. okt. 21. 23:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Nektek a sporolás csak annyit tesz hogy kapok havi 300 ezret vagy lehet többet és félre rakok 50 ezret mert hát ugye a többi az nagyon kell.

Mert ti valójában hozzá vagytok szokva a jó modhoz de valódi sporolást nem is tudjátok még elméletbe se gyakorlatba és nem tulzok sokan belle is halnátok.

2017. okt. 21. 23:38
 18/21 anonim ***** válasza:
És akkot be is fejezném igen nagyon megvagyok elégedve a fideszel pedig nem is szavaztam de most fogok az biztos ha kell még szabit is veszek ki emiatt.
2017. okt. 21. 23:40
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Sok magyar elfogadta a rabszolga sorsát és nincsenek álmaik,beérik nettó 100-140 ezres fizetésekkel,amíg nem halnak éhen..

És miért nyer a fidesz? leírok egy nagyon egyszerű magyarázatot,kis számokkal:

100 választópolgárt ha megkérdezünk,akkor kb ez az arány

Fidesz: 20 fő

Jobbik: 15 fő

Lmp: 5fő

Mszp-DK 5-5 fő

Aki nem szavaz: 50 fő

mi a gond ezzel,azokkal akik nem szavaznak? hogy a fideszt erősítik ezzel.

Az a baj hogy orbánt hiába utálják 6millióan a 8 millió választóból, mégis ő nyer mert a birkanyáját remekül egyben tartja,hívővé teszi őket. 2millió emberrel nyerni tudnak, amíg a másik 6 millióból 3,5-4millió el se megy szavazni, a többi pedig szétosztódik, Az egyik az lmp-re, a másik a dk-ra, a 3-4. a Jobbikra, az 5.a momentumra szavaz...így nem lesz leváltva orbán sajnos

ÖSSZE kell fogni a lakosságnak,beállni a legerősebb ellenzéki párt mögé (jobbik) még akkor is,ha nem vagytok a szavazói,de be kell látnia mindenkinek hogy vagy ők,vagy senki se váltja le orbánt

2017. nov. 5. 05:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyesek ezt soha nem fogják megérteni.
2017. nov. 5. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!