Az emberek elégedettek a fidesszel? Ha nem lennének nem szavaznának rá.
Igen vagyis én igen elégedet vagyok nagyon.
Nem vagyok jó modú nagyon sokat dolgozok elég keményen, mindenki csak panaszkodik de mindenkinek van munkája sőt akár házat is vehet az ember önerőböl és sporolásal.
És a sporoláson a hangsúly mert aki nem tud annak felesleges az 500 ezres fizetés is mert akkor is itt rinyálna.
Én 5 hónap alatt lespóroltam 500 ezret pedig eltartok egy gyereket is és az össz jövedelmünk 180 ezer.
Szóval nekem rinyálhatok hozzá vagytok szokva a jó modhoz és egy pici önfeláldozásra nem vagytok hajlandóak.
Ilyen jó nagyon régen lehetett amit én csak gyerek koromból érezhetem.
Istenem áld meg Orbán Viktort lopjon 5x ennyit had pukadjatok ki még jobban, mert nem látjátok menyivel jobb az élet csak hát azért tenni is kénne nem rinyálni.
Házat venni?
180 ezres fizetésedből?
Te ennyire hülyének nézel mindenkit?
Hány év alatt fog összejönni?40?
Ja és félre olvastad nem 180 ezres fizetés hanem pontosabban ÖSSZ jövedelem.
Hihetetlen igaz???
Na eről beszélek.
Istenem holnap reggel arra keljek hogy a fidesz most pofátlanul sokat lopot.
Jól teszi.
Mert vannak ilyen emberek akiknek ez felfoghatatlan.
És láttod kineveted a 180 ezret.
Pedig sokan még a feléből se élnek.
Én tudom miaz hogy nélkülözés és sporolás.
Nektek a sporolás csak annyit tesz hogy kapok havi 300 ezret vagy lehet többet és félre rakok 50 ezret mert hát ugye a többi az nagyon kell.
Mert ti valójában hozzá vagytok szokva a jó modhoz de valódi sporolást nem is tudjátok még elméletbe se gyakorlatba és nem tulzok sokan belle is halnátok.
Sok magyar elfogadta a rabszolga sorsát és nincsenek álmaik,beérik nettó 100-140 ezres fizetésekkel,amíg nem halnak éhen..
És miért nyer a fidesz? leírok egy nagyon egyszerű magyarázatot,kis számokkal:
100 választópolgárt ha megkérdezünk,akkor kb ez az arány
Fidesz: 20 fő
Jobbik: 15 fő
Lmp: 5fő
Mszp-DK 5-5 fő
Aki nem szavaz: 50 fő
mi a gond ezzel,azokkal akik nem szavaznak? hogy a fideszt erősítik ezzel.
Az a baj hogy orbánt hiába utálják 6millióan a 8 millió választóból, mégis ő nyer mert a birkanyáját remekül egyben tartja,hívővé teszi őket. 2millió emberrel nyerni tudnak, amíg a másik 6 millióból 3,5-4millió el se megy szavazni, a többi pedig szétosztódik, Az egyik az lmp-re, a másik a dk-ra, a 3-4. a Jobbikra, az 5.a momentumra szavaz...így nem lesz leváltva orbán sajnos
ÖSSZE kell fogni a lakosságnak,beállni a legerősebb ellenzéki párt mögé (jobbik) még akkor is,ha nem vagytok a szavazói,de be kell látnia mindenkinek hogy vagy ők,vagy senki se váltja le orbánt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!