Mi a nemzetiszocializmus végcélja?
Én egyike vagyok azoknak ez embereknek, akik szívesen látnák azt, ha ebben a pillanatban befejeződne a jobboldal népszérűsödése ebben az országban.
Én mindig is a mérsékelt baloldali eszméket pártoltam (nem az MSZP-ről beszélek).
Annak ugye az a célja, hogy a világon az egyes kultúrák és társadalmi rétegek nem túl erőteljes elkülönülése mellett mindenki az egész emberiség fejlődéséért tevékenykedne, mintsem a saját nációjáért,vallásáért,hagyományainak presztízséért.
Mindegy is.
Vissza a nemzetiszocializmushoz.
Itt mikor teljesül be az ideológia lényege?
"Ez a faji őrület, meg hogy rabszolgasorba akartak taszítani mindenki mást, szerintem csak az ellenségük propagandája."
Persze. Meg a II. világháború sem történt meg. Az is csak valami zsidó csel, hogy volt ilyen.
Nézz már utána a tényeknek, te szerencsétlen, mielőtt ilyeneket írsz!
A kérdezőnek: tudom, hogy kb nem megvalósítható, de te kérdezted.
Amúgy Mussolini maga mondta:
"Race? It is a feeling, not a reality. Ninety-five per cent, at least. Nothing will ever make me believe that biologically pure races can be shown to exist today.... National pride has no need of the delirium of race."
De az igaz, hogy német oldalon tényleg voltak olyan őrültek, akik valamilyen faji felsőbbrendűségben hittek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!