Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a nemzetiszocializmus...

Mi a nemzetiszocializmus végcélja?

Figyelt kérdés

Én egyike vagyok azoknak ez embereknek, akik szívesen látnák azt, ha ebben a pillanatban befejeződne a jobboldal népszérűsödése ebben az országban.

Én mindig is a mérsékelt baloldali eszméket pártoltam (nem az MSZP-ről beszélek).

Annak ugye az a célja, hogy a világon az egyes kultúrák és társadalmi rétegek nem túl erőteljes elkülönülése mellett mindenki az egész emberiség fejlődéséért tevékenykedne, mintsem a saját nációjáért,vallásáért,hagyományainak presztízséért.

Mindegy is.

Vissza a nemzetiszocializmushoz.

Itt mikor teljesül be az ideológia lényege?

2017. okt. 7. 20:53
1 2
 11/14 Alain Delon ***** válasza:
6: A "faji tisztaság" azért fontos nekik, mert azok, akik ilyeneken lovagolnak semmiben nem tudnak jeleskedni, így kitalálnak maguknak egy "tudományt" a "faji tudomány", amiről hőzönghetnek, ezzel valamiben jónak felmutatva magukat.
2017. okt. 8. 08:45
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"Ez a faji őrület, meg hogy rabszolgasorba akartak taszítani mindenki mást, szerintem csak az ellenségük propagandája."

Persze. Meg a II. világháború sem történt meg. Az is csak valami zsidó csel, hogy volt ilyen.

Nézz már utána a tényeknek, te szerencsétlen, mielőtt ilyeneket írsz!

2017. okt. 8. 10:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
12, a német hadsereg legfelső vezetésében is voltak zsidók a legvadabb, legnáczibb náczi időkben is, a hadseregben voltak arabok, franciák, oroszok, stb. Még az angolokkal, egyik, ha nem a legnagyobb ellenségükkel is békét akartak ezek a fajban gondolkodó nácik. Az olaszokkal, spanyolokkal jó volt a kapcsolatuk, még a románokkal is. Amúgy a német nem egy faj, hanem egy nemzet, és ők németségben gondolkodtak. A fehér népekkel sem volt semmi bajuk.
2017. okt. 8. 10:19
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek: tudom, hogy kb nem megvalósítható, de te kérdezted.

Amúgy Mussolini maga mondta:

"Race? It is a feeling, not a reality. Ninety-five per cent, at least. Nothing will ever make me believe that biologically pure races can be shown to exist today.... National pride has no need of the delirium of race."

De az igaz, hogy német oldalon tényleg voltak olyan őrültek, akik valamilyen faji felsőbbrendűségben hittek.

2017. okt. 8. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!