Néhány menekült gyerekkel félelemben lehet tartani a magyar embert? Tényleg itt tart Magyarország 2017-ben?
"Persze a fajgyűlölő magyarból ez is kihozza a vadállatot."
Miért a fajgyűlölő németből nem?
Röhejes vagy ezzel az állandó fajgyűlölőzéssel.
Naponta hányszor írod le?
"Szintén azt tudom mondani hogy értelmes ember belátja, akik ezt teszik, csak egy kisebbség. Nem lehet általánosítani."
Mondja ezt a kérdező :D
Imádom mikor megy a "magyarok miért ilyen rasszisták?" lemez :D
És nem bírod a birkájával megértetni, hogy mit művel :D
Nem tudom.
De tényleg ennyire hülye vagy?
A hétvégén nálunk két cigánysoron is hatalmas tömegverekedés volt, aminek alapja lopás volt, illetve egyebek.
Akkor írhatom én is, hogy 2017-ben ez a cigányság? Itt járnak? ;)
Tudom a választ.
Nem, nem tart itt Magyarország, mert két eset alapján nem lehet kijelenteni.
Akár mennyire is szeretnéd.
Azt viszont hogy mennyire gyűlölködőek, valóban nem tudom.
16-os a kedvedért rákerestem hogy van-e erről valami országos felmérés. Olvasd el, mert ebből kiderül ez országos jelenség, nem csak 1-2 ilyen eset alapján mondom.
A balliberális hazugságokkal szemben itt vannak a tények, nem nyaralni akartak ott, hanem "beilleszkedni":
"Nem, nem tart itt Magyarország, mert két eset alapján nem lehet kijelenteni. "
Két eset alapján valóban nem lehetne. Annak alapján, hogy az ország első embere idézem:
"Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket"
már igen. Ki lehet jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!