Nem irónikus és álszent, hogy a magyar emberek is egyfajta meneküldtek lettek? De magyarország az egyik legnagyobb menekült ellenes ország?
El vagyok képedve komolya ! Magyarok fele hajléktalan 1 havi bért sem tesz ki egy garzon albérlet . Munka alig van, és egy emebert 3 helyett dolgoztatnak .Ki akarna ide jönni aki teheti menekül innen . Szerintem a menekültek nem akarnak ide jönni csak áthaladnak minek ez a cirkusz ? ?
Nem kell félre érteni, csak szerintem magyarországra nem jelentenek valódi veszélyt csak mű hiszti .
A legtöbb ember buta!
Mindig kell valami ellenség,amitől félhetnek.
Sokkal jobban félnek olyan dolgoktól,amiknek a valószínűsége konvergál a 0-hoz,mint a valós veszélytől,pl egészségügy jelenlegi állapota,nyugdíjrendszer összeomlása,létbizonytalanság.
Mindig kell valami cirkusz,Mónika show,földönkívüliek,becsapódik egy meteor,kirobban a 3.világháború,világjárvány.
a lényeg a szenzáció,legyen valamin csámcsogni,meg gyűlölködni.
Szánni valóak,az biztos.
Még 20 év, és nyugatról fognak ide menekülni az őrúlt liberalizmus és a polgárháborús állapotok miatt.
Egyébként meg ahogy írtad, van elég bajunk a megélhetési bevándorlók nélkül is, akiket az eu egyébként ránk akar sózni, miután itt regisztrálták őket.
Az egész kormányzat ironikus ée álszent
1000 menekült miatt hisztizik tőlünk meg 500-700 menekült ment nyugatra hogy ne dögöljön éhen az orbánrezsim alatt
Persze a hanyatló nyugat fogadja be a több mint félmillió gazdasági menekültünket mi meg nem tudunk befogadni egyezer menekültet ideiglenesen, kabaré
"Nem kell félre érteni, csak szerintem magyarországra nem jelentenek valódi veszélyt csak mű hiszti ."
El vagy tévedve.
Ha kersztülverik a kvóta törvényt, akkor hoznak egy olyan törvényt is, hogy a migráns csak egy bizonyos helyen írhat alá, hetente, hogy megkapja a segélyét...
Ha az Csajágröcsöge, akkor ott.
A "fejlett" nyugat el akarja paterolni azt a sok százezer embert, akikkel nem tud mit kezdeni. Meg fogja oldani, hogy ne mehessenek vissza... Ha kell bevezeti újra a határellenőrzést...
A magyarok meg nem "menekültek" hanem egyezmények garantáljáj a jogaikat, hogy EU-s rszágban dolgozhassanak, cserébe azért, hogy más országok cégei nalunk nyitnak gyárakat, és mi átengedtük a piacainkat.
Az igaz, hogy mocskos dolog, hogy a hatalmas bérkülönbség miatt ez tulajdonképpen egy agyszivattyú lett.
Ma már azt mondja az EU tartsunk fent migráns falvakat idehaza. Szerinted kérdező?
Ha a mi hajléktalanjainknak nincs pénz falura, akkor idegen embereknek adjunk ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!