Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi migráns integrálható...

George Adamski kérdése:

Mennyi migráns integrálható be Magyarországra a társadalmi béke fennmaradása mellett?

Figyelt kérdés

Az EU egyre erőteljesebben fellép országunk ellen a migránsok okán. Ugyan Orbán még dacol Brüsszellel, de végső soron, mint elismerte az EU-nak több pozitív vonatkozása lévén engednie kell. Mind kapunk rengeteg pénzt Brüsszelből, amit a kormány is elkölt ugyanúgy, mint mi polgárok. Szabad munkaerőáramlás teszi lehetővé, ha nem tetszik a kormány filizófiája jobb oldali keresztény vonulattal nem szimpatizálsz, akkor szabadon távozhatsz.

Összességében rengeteg jó dolgot használunk ki az EU által, viszont keveset teszünk a közösbe lévén, hogy a migránsokkal embertelenól bánunk. Nem adjuk meg nekik, amit egy háborús menekült az ENSZ szerint emberjogilag illeti : hazát,békét. Előbb utóbb megtörik Orbán is és az unió többi országa példáján be fogja engedni a migránsokat. Egy részét továbbengedi másik részét, ahogy a többi ország befogadja. Ahogy ma szó van róla migáns falvak keretében.

Szerintem ahogy a 1990-es váltás után sok hajléktalan lett és mégsem borult fel a társadalmi rend, úgy most sem fog. Néhány százezer migránst szeparálva be tudnánk fogadni. Szerintem lehetnének önfentartóak. Sok falu, városrészek néptelenedtek el a kivándorlás miatt. Azokat a helyeket feltőlthetnék és az EU-nak köszönhetően sok kihasználatlan termőföld is van, hiszen sok gazda egyszeri támogatást kaptt, hogy ne termeljen semmit, mert az EU többi országának konkurencia, így ezt a rengeteg termőföldet bevethetnék. Termelhetnének olyan megszokott dolgokat, amit afrikában, ázsiában, ami számunkra igénytelen, de ők jól elvoltak vele, mert ilyen a kultúrájuk, ezt eszik évezredek óta. Í

Így a magyar embertől elszeparáltan élhetnének, ugyanakkor teljes életet kapnának, hisz a feltételek megvannak és nem robbantanának, hisz nem érintkeznének velünk. A kecske is jóllakna és a káposzta is megmaradna. Probléma nélkül lehetne 8-9 000 ezer vagy akáér 1.3 millió migránst is integrálni. Mit gondolsz erről a zseniális logikáról?

2017. okt. 4. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
8%

Szóval neked jobb a Fidesz terror, ahol napi szinten azzal a kamu hírrel riogatnak, hogy 1millió menekültet akarnak ide telepíteni és minden menekült kap 9,illió Ft segélyt...

Te beveszed ezt a sok süket dumát, te maki majom?

Ilyen hülye vagy, hogy beveszed?

2017. okt. 4. 23:24
 22/62 anonim ***** válasza:
92%

21.

Nincs Fidesz terror.

Túloznak, de jól ismerem Nyugat Európát és egyetértek azzal, hogy nem kell ide migráns/menekült/akárki a Közel - Keletről, Afrikából.

Egyébként az 1 millió migráns egész Európára vonatkozik, és ezt valóban mondta Soros, ez nem is titok.

Nem kell, 1200 sem. Főleg ne Brüsszel mondja meg ki jöjjön ide.

Legálisan, papírokkal bárki jöhet. De annak feltételei vannak, te vagy én sem mehetünk csak úgy hoci - nesze mondjuk az USA - ba élni.

2017. okt. 4. 23:28
 23/62 anonim ***** válasza:
0%

De őszintén, érdekel is egyáltalán valakit az a kincs???

Nincs értelmes dolog, amire ez a tetves kormány pénzt fordítana???

Sport, műemlék, kisvasút, stadion, szobor, ezek kellenek nekünk?

És mi a garancia, hogy a jobbik nyeri a választást? :D

Megmondom neked, SEMENNYI!!!

Ja, és kőkemény jobbik szompatizáns voltam 5 éve...

Teljesen kiábrándultam belőlük, mert egy ny0m0rult programjuk nincs a világon, benne voltam a Magyar Gárdában is...

Mit ne mondjak... 90%-uk rasszista, Hitler imádó volt, mindig a zsidózást, cigányozást hallottad mindenütt, bele is akartak keverni a bajban olyan mértékben, hogy "Ha igazán szereted a hazádat, akkor meg kell verned néhány cigányt!!!"

Na, mondom oké, ennyi volt, kész, kiléptem!!!

Inkább maradtam gyáva, mint hogy nagyobb bajba keveredjek néhány szélhámos majom miatt, akik arra buzdítottak, hogy üssek cigányokat...

Hát kösz, de nem !!!

2017. okt. 4. 23:30
 24/62 anonim ***** válasza:
28%

"Nincs Fidesz terror"

Ne hazudj, mert VAN!!!

Nézz már szét, hány nem fideszes újságírót igazoltattak a rendőrök és tiltottak el , csak hogy ne merészeljenek bármiről is forgatni, kérdezősködni, ami felderítené Orbán piszkos terveit...

[link]

[link]

Hoppá...

Szóval neked ez nem Fidesz Terror? :D

2017. okt. 4. 23:35
 25/62 anonim ***** válasza:
84%

"De őszintén, érdekel is egyáltalán valakit az a kincs???"

Hát igen, ahhoz kell némi kulturális színvonal - amit te nélkülözöl - hogy érdekeljen.

"Nincs értelmes dolog, amire ez a tetves kormány pénzt fordítana???"

Mire? Adja neked? Milyen alapon?

"Sport, műemlék, kisvasút, stadion, szobor, ezek kellenek nekünk?"

Igen a sport, műemlék, ilyesmi fontos dolgok. Tudom, hogy nehéz megérteni, mennyi lapostévé kijönne belőle mi?

"És mi a garancia, hogy a jobbik nyeri a választást? :D

Megmondom neked, SEMENNYI!!!"

Apám! Egy igazi jós vagy.

"Ja, és kőkemény jobbik szompatizáns voltam 5 éve...

Teljesen kiábrándultam belőlük, mert egy ny0m0rult programjuk nincs a világon, benne voltam a Magyar Gárdában is..."

Na, mint mondtam nekem is túl puhák már. De ettől nem leszek balos.

"Mit ne mondjak... 90%-uk rasszista, Hitler imádó volt, mindig a zsidózást, cigányozást hallottad mindenütt, bele is akartak keverni a bajban olyan mértékben, hogy "Ha igazán szereted a hazádat, akkor meg kell verned néhány cigányt!!!"

Szavazó vagyok, nem a tagjuk. Nem mindennel értek egyet amit tesznek, mondanak. Én is kritizálom a zsidóságot, cigányokat gyakran. De ettől még nem gyűlölöm őket.

Miért, egy magyar zsidónak, cigánynak jó lesz ha iszlamizálódik Európa? Egyáltalán nem lesz jó. Valahol közös a sorsunk, érdekeink, még ha vannak súrlódások is.

"Na, mondom oké, ennyi volt, kész, kiléptem!!!

Hát kösz, de nem !!!"

Jó, hát akkor vár a DK szeretettel. Te sosem voltál nemzeti ha szobrok, műemlékek zavarnak, vagy hazahoznak olyan felbecsülhetetlen kincseket, amelyeket Magyarországon találtak.

2017. okt. 4. 23:38
 26/62 Daniell016 válasza:
90%

Bármennyi migránst képes egy nagyobb társadalom integrálni itt a legfontosabb kulcsszó, hogy aki jön az AKAR-e integrálódni.. és ezek a személyek milyen területekről származnak. Mennyire hasonló az életük a céljaik milyen a berendezkedésük. Ha ég és föld van egy migráns és egy odaszületett lakó között ott összecsapások lehetnek..

Hány milliárd ember dolgozik és él más országokban mint a szülőhazája és nem okoz különösebb fejtörést egy társadalomnak? Ők akarnak egy másik társadalomba érvényesülni és keresik az élethez a legális módokat.

Lehet úgy is élni és egy másik országban, hogy csak lazsálok nem csinálok semmit a pénzt várom..

Meg lehet úgyis, hogy mindent elkövetek amit a hazámban elkövettem, esetleg tanultam, dolgozom, házat veszek, viszem a családot.

Nem összekeverendő a legális tartózkodási engedélyekkel vagy csak jön aztán mond magáról amit akar.. nem vagyok migráció párti azért beszélünk Afrikáról mert ott fekete emberek élnek zömmel.. azért beszélünk Indiáról mert ott indiai emberek élnek ugyan úgy Kína stb.. de, ha ezt így felhigitják elveszti az egész varázsát..

2017. okt. 5. 02:46
 27/62 anonim ***** válasza:
76%
Úram isten, a rendőrök igazoltatnak, mi lesz itt?! Engem is igazoltatnak, átlagban hetente 2x és még a jogsimat is el merik kérni...micsoda terror. Egyébként terror Katalóniában volt, nézd meg azt, kedves 52%os.
2017. okt. 5. 06:54
 28/62 anonim ***** válasza:
100%
Minél kevesebb annál jobb.
2017. okt. 5. 22:30
 29/62 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy "saját falujuk lenne, stb".?????

Te csak ne osztogasd a MAGYAR falvakat, a MAGYAR földön idegeneknek! Az az enyém is!

A SAJÁT falujuk nekik otthon van, a SAJÁT hazájukban, ott szántsanak-vessenek, azt védjék meg, ne másutt foglaljanak a máséból területet.

2017. okt. 7. 20:50
 30/62 anonim ***** válasza:
100%
Nulla
2017. okt. 7. 23:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!