"2#, Ja végül is nem masíroztak az m1 autópályán Hegyeshalom felé, meg nem táboroztak ezrek a keletiben sem a kerítés előtt."
Ja mert táborokban nem tudták volna elszállásolni őket az eu pénzén áhh..nekik gerjeszteni kellett a feszültséget h később legyen ellenségkép..
2017. okt. 3. 11:41
12/23 anonim válasza:
2# az érvényes vonatjegy az mióta egyenlő érvényes útlevéllel és vízummal?
Ha én elmegyek Ferihegyre akkor majd én is nekiállok lobogtatni az érvényes repjegyem az usa-ba és követelem hogy papírok/vízum nélkül engedjenek fel a gépre! Biztos nagy sikerem lesz.
2017. okt. 3. 12:47
13/23 anonim válasza:
11#, valószínűleg be lehetett volna vinni őket bármilyen táborba erőszak nélkül. Te is nagyon okos vagy. 😂
2017. okt. 3. 12:49
14/23 kovpet válasza:
Digo: szerinted az útlevelet a Keletinél kell ellenőrizni?
2017. okt. 3. 13:14
15/23 anonim válasza:
14# nyilván jobb lett volna felengedni őket és majd győrnél megállítani a vonatot, majd erőszakkal leszedni őket. 😂 Had szopjon a többi utas.
2017. okt. 3. 13:33
16/23 anonim válasza:
Az ország egész területén ellenőrizhetik a külföldi állampolgár útlevelét, és ha nem engednek anélkül felszállni a vonatra, akkor nem engednek, ez a törvény.
2017. okt. 3. 16:48
17/23 anonim válasza:
16#, ezeknek az agyhalottaknak mondhatod.
Ott kezdődik hogy már a szerb határon kellett volna ellenőrizni az útleveleket és akkor nem lett volna vonatjegyük se.
2017. okt. 3. 18:05
18/23 anonim válasza:
Akik az utlevelet hiányolják tudják, hogy utlevél nélkül néhány nap mulva hova jutottak? Akkor meg kellett utlevél vagy nem???? Mübalhé volt az a javábol.Ehhez igazán ért a kormányunk. Ráadásul a bamba tömeg meg szajkozza utána a hülyitést, mert a gondolkodás az nem megy.
2017. okt. 3. 18:40
19/23 anonim válasza:
18#, az hogy Németország úgy döntött hogy fogadja őket mióta jelenti azt hogy papirok nélkül bármi keresnivalójuk lett volna az országban? 😃
2017. okt. 3. 20:19
20/23 anonim válasza:
"Akik az utlevelet hiányolják tudják, hogy utlevél nélkül néhány nap mulva hova jutottak?"
Hát az biztos h ÉN útlevél/személyi nélkül sehova nem jutnék. Szóval álljon már meg a menet, engem azért megbüntetnek a buszon ha a bérletem mellett nincs ott a diákom matricával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!