Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted Vona lemond 2018-ban...

Szerinted Vona lemond 2018-ban, ahogyan megígérte?

Figyelt kérdés

2017. okt. 3. 07:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Mér mondana le, most nyilt meg előtte a lehetőség azzal, hogy az mszp kimúlt.
2017. okt. 3. 08:00
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Dehogy nyílt meg előtte. Ezt csak a jobbikosok terjesztik maximum. Akit eddig sem győzött meg, ezután sem fog rászavazni. És mivel választást biztosan nem nyer, még matematikai esélye is kicsi és mivel azt ígérte, ha nem nyerünk, akkor lemondok....így valószínűleg lefog mondani vagy Ő is hazudott egy nagyot, mint politikustársai.
2017. okt. 3. 08:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Annyit hangoztatta már, hogy ő a kormányváltó erő, meg a következő miniszterelnök, hogy ha 18ban mégsem így lesz, nem tudom mivel fogja magyarázni.
2017. okt. 3. 08:16
 4/13 anonim ***** válasza:

Egy 2016-os cikket találta, ez olyan rég volt, hogy azóta már mindenki elfelejtette.

Lemondani akkor kell majd ha a néppártosodás ellenére se ér el a párt jobb eredményt, mint 2014-ben.

2017. okt. 3. 08:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Érdekes, akikkel én beszéltem, nem felejtették el... :D
2017. okt. 3. 08:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Dehogy nyílt meg semmi lehetőség Vona előtt. A Jobbik baromi sok szavazót veszített a sok okos döntéseik miatt. A néppártosodás is azért kellett, hogy próbáljon még szavazatokat menteni.
2017. okt. 3. 08:32
 7/13 Alain Delon ***** válasza:
Miről?
2017. okt. 3. 08:37
 8/13 anonim ***** válasza:
9%
Vélhetően. De az meglepő igen hogy sokan alternatívának hiszik. Mert nem az. Főleg nem a Fideszre. Egyik szélsőjobboldalit miért váltanánk a másikra? Semmi különbség nem lenne köztük. Legfeljebb kommunikációban egy lehelletnyit, de az sem úgy hogy bármelyik jobb lenne.
2017. okt. 3. 08:43
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Én se felejtettem el, és bár nem vagyok jobbikos én is kíváncsian várom, hogy a várható 8-900 ezer szavazat hatására, mert ennél többet nem hiszem, hogy kap mit lép majd a Jobbik.

Meg azért az MSZP-t se kell félteni, még simán lenyomhatják őket listán mint második erő. Nem a Jobbik lett erősebb mint a szocik, hanem az MSZP-sek váltak bizonytalanná meg igazoltak át az LMP-hez, ezeket a szavazókat még jövő tavaszig vissza lehet szerezni. Én is nyitott vagyok, ha az MSZP meg tud győzni inkább szavazok rájuk mint az LMP-re, pedig rájuk akartam.

2017. okt. 3. 08:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Azt mondta: lemond a Jobbik elnöki posztjáról, és?????????????? Ahhoz el kell fogadnia majd a párt vezetésének, és ha nem fogadja el...marad tovább.
2017. okt. 3. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!