Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehet bekerülni a NER-be?

Hogyan lehet bekerülni a NER-be?

Figyelt kérdés
Nagyon szegény vagyok és úgy látom, hogy akik benne vannak a NER-ben, azoknak jól megy. Velem aztán a kutya se törődik. Ha én is benne lennék, akkor bizonyára nekem is jól menne.
2017. szept. 29. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Ez így van egyébként.

De ezt már mondta az Orbán is, "Hogy akik velünk vannak azoknak jó lesz, akik nem, azoknak nem lesz jó".

Azt tanácsolom, hogy lépj be valamelyik fideszes szervezetbe, vagy akár a fidelitasba/alapszervezetbe.

Az sok pontot ad a kubatov-listán.

Vegyél részt gyűléseken, és a konzultációkat is küld vissza. Ha nem csináltál rosszat a fidesznek, akkor nem lehetsz nagyon negatívba.

2017. szept. 29. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Agyzombi akarsz lenni?

Te azt gondolod, hogy úgy is lesz, ahogy modnják? :D

Milyen meséket nézel, vagy olvasol, kérdező?

2017. szept. 29. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Be kell zsidulni hozzá.
2017. szept. 29. 23:55
 4/4 A kérdező kommentje:

#1: Hát ez az:

"Hogy akik velünk vannak azoknak jó lesz, akik nem, azoknak nem lesz jó"

Hát én velük voltam, rájuk szavaztam, oszt mégsem lett jó! Tehát: nettó hazugság vót!

#2: Ugyanazokat a meséket nézem, csak más jön le! Néztem én a Fletó-mesét is, még sem lettem agyzombi! Néztem a Fidesz-mesét, így se lettem agyzombi. De te melyik agyzombi táborhoz tartozol?

#3: Tudsz ajánlani valami jó kis orrszakértő plasztikai sebészt?

2017. okt. 1. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!