Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Botkát félreállítanák,...

Ha Botkát félreállítanák, akkor az MSZP legalább bejutna a parlamentbe?

Figyelt kérdés

Kész tragikomédia amit a balliberális ellenzék cirkuszol. Egy brazil szappanopera nem szokott ilyen "drámai" fordulatot venni.

Botkával nyilvánvaló hogy ellehetetleníti a többi baloldali pártot és az MSZP-nek akar privilégiumot. Rettenetesen gáz hogy még mindig kibeszélik a legapróbb egymás közti vitáikat is, ami senkit sem érdekel.

2017. szept. 28. 17:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Az ellenzék nem az MSZP-ből áll, csak szólok. Olyan szó is csak a narancsbirkák szótárában van, hogy balliberális.
2017. szept. 28. 17:53
 2/14 Westside13 ***** válasza:
30%

Az valoban gaz, hogy szethuzas van, de ez egyedul azert gaz, mert - az irasod stilusabol leveve, ahogy az elozo hozzaszolo is levonta a kovetkeztezest - a te "draga" rezsimed marad kormanyon.

Egyebkent meg a '90-es evek veget kiveve sosem volt igazan """"balliberalis"""" oldalon erosebb part, mint az MSZP. Az LMP minden bizonnyal lemarad majd az 5%-rol, a DK tiszta lutri, de kulon nekik is alig-alig van meg a parlamenti kuszob. Azert gaz ez igazabol, mert nagyon nehezen lesz szovetseg, ami nelkul nemhogy kormanyvaltas nem lesz, hanem osszesen 3 part kerul a parlamentbe. Az meg mar aligha demokracia.

2017. szept. 28. 18:12
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Mindenről a fidesz tehet. Arról is hogy a baloldal szerencsétlenkedik.
2017. szept. 28. 18:30
 4/14 anonim ***** válasza:
5%
Bodka hova lett a vodka ? :)
2017. szept. 28. 18:38
 5/14 A kérdező kommentje:

1-2-es: Elhiszem hogy ti szocik vagytok, de ez a narancsködösözés szánalmas. Sosem szavaztam a Fideszre, sem a Jobbikra, de az MSZP egy vicc kategória.

Szó sem volt, hogy az MSZP jelenti egyedül az ellenzéket jelenleg kérdés, hogy egyáltalán bejutnak-e a parlamentbe. Leírtam ezt is a kérdésemben, csak olvasni kéne tudni. Szembesülni kéne azzal, hogy az MSZP a vesztébe rohan és csak Orbánnak kedveznek.

2017. szept. 28. 19:29
 6/14 A kérdező kommentje:

A másik, hogy a hátam közepére nem kívánom ezt a Ner-t, de nem vagyok elvakult orbángyülölő mint ti és sajnos ez a tény, a balliberális ellenzék (mert ezek baloldali + liberálisok) súlyos vereséget fog szenvedni.

DK, Együtt komolytalanok. LMP, Momentum örülhet ha bejutnak a parlamentbe.

Botkát alatt Szeged valóban fejlődött, de állandóan ellentmond saját magának és nem vehető komolyan.

A Jobbik néppártosodását nehezen hiszem el, ami akkor derül ki, ha választások elmúlnak. Ha kamu akkor visszaáll nálunk minden a régibe, ha nem akkor a Jobbikban pártszakadás lesz.

2017. szept. 28. 19:35
 7/14 A kérdező kommentje:
A baloldal szerencsétlenkedéséről csak maguk tehetnek, volt 7 évük, hogy tegyenek valamit, semmit nem tettek.
2017. szept. 28. 19:36
 8/14 anonim ***** válasza:

"A baloldal szerencsétlenkedéséről csak maguk tehetnek, volt 7 évük, hogy tegyenek valamit, semmit nem tettek."

Mondjuk ez a kormányról is elmondható.

Botka együttműködést kínált a többi ellenzéki pártnak, persze utólag okos az ember, hogy na nesze neked nem jött be, de akár be is jöhetett volna. Az meg nem a Botka hibája, hogy a kispártok ott szerencsétlenkednek. Persze, hogy Botka diktál, mégis az MSZP a legerősebb a baloldali ellenzékben és elég szomorú, hogy nem akarnak vele együttműködni. Botkának köszönhetően kiderült, hogy a kispártok csak pofáznak az együttműködésről, valójában sz.rt se akarnak. Megosztani az ellenzéket és Orbánt hatalmon tartani maximum. A kispártok leszerepeltek...ennyi. Mégis mit gondolnak. Majd az ő 3-4%-kal fognak kormányt meg rendszert váltani? Ugyan már! Ezért kár programot hirdetni is. Szánalmas.

2017. szept. 28. 19:48
 9/14 Westside13 ***** válasza:

Ebben teljesen igazad van. Az, hogy ott allunk, hogy meg mindig sokaknak - fajnak az ujjaim, hogy leirom, de igaz - egyertelmuen a lopos stadionmanias allatok ( mar nem is talalok neveket) a legjobb opcio egyertelmuen a Fidesz, szinte teljesen az ellenzek hibaja.

Es nem, nem vagyok szoci szavazo, fokent, mert a part joval idosebb, mint en magam, es csak az "Elkurtuk, de nagyon" verziojarol van emlekem. De eztol fuggetlenul megis bennuk latom egyedul a remenyt, mert meg midig stabilan van legalabb 14-15%-uk.

Ahogy leirtad, a Jobbik nekem mindig is a Gardaval masirozo huszarok gyulekezete marad, a DK sosem jut majd 5-6%-nal feljebb, az LMP sajnos rossz nevet valasztott, mert a teljesen egyszeru, es nyugat-europaban pozitiv jelentessel biro liberalis politikai iranyzat (mielott valaki belekot, az L Lehet, nem vagyok hulye) valloi. Ezt a szot meg szitokszova tette a narancs propaganda. O naluk sem latom, mitol juthatnanak feljebb a parlamenti kuszob atlepesenel. A Momentumot meg nem tudjuk pontosan mi, az alairasgyujtes remel volt, de azert a draga vezetojuk igencsak a fiatal Orbanra hajaz.

Igy hat ezert irtam amit, hogy az egyetlen remenyem egy szocik kore csoportosulo szovetseg - nyilvan sajnos nem lesz. Mert ott legalabb az eselye meg lenne, hogy nem folytatodik ez a mocsol lopdosas.

Aztan ki tudja mi tortenne, de azert annak a kicsi eselynek is orulnek.

2017. szept. 28. 19:49
 10/14 Westside13 ***** válasza:
Bocs a sok elirasert (az eleje, meg eztol), telefonrol gepeltem.
2017. szept. 28. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!