Ha háborúba keveredne Magyarország, akkor te mennél
harcolni érte?
1/16 anonim válasza:
Igen, mert ez a szüloföldem!
2017. szept. 25. 20:37
1001 kérdésben ki lett már ez itt tárgyalva.
Kb ezek a válaszok mindig:
- Igen, mert hazafi vagyok.
- Nem, mert nem akarok meghalni azért mert valakik háborúzni akarnak.
- Gyorsan elhagynám az országot és békés helyet keresnék, a magyar honvédség már alapból kész katasztrófa alapból halálra lennék ítélve.
2017. szept. 25. 20:41
Ez egy nagyon egyszerű dolog. Háborúban nincs olyan, hogy akar-e harcolni valaki vagy sem. Hiába mondom, hogy az életem fontosabb, mint hogy a sok politikus kiélvezhesse a háborúsdis játékait. Ha Mo. lesz olyan hülye, hogy a történelmet ismételgeti, hát csak tessék de én nem vennék részt benne. És lehet mondani, hogy "milyen magyar vagy te" meg ilyenek. A válaszom: "Békés"
2017. szept. 25. 21:23
Ahogy az eddigi háborúkban, most sem kérdeznék meg, akarsz-e harcolni, hanem menned kellene. Ha nem mégy, akkor agyon is lőhetnek.
2017. szept. 25. 21:36
Háborúban nem kérdezik. Behívnak a seregbe. Ha megtagadod a hadi szolgálatot, akkor börtönbe csuknak. De simán lehet olyan szélsőséges helyzet, hogy nem vacakolnak ezzel, egyszerűen csak lelőnek. De a lényeg, hogy ez nem választás lehetősége.
2017. szept. 25. 21:48
Harcolnék, de kizárólag önvédelmi háborúban amit nem mi kezdtünk.
Más esetben azonnal emigrálnék külföldre, mert nem fogok xarházi politikusokért harcolni.
2017. szept. 25. 21:56
Ruszkik ellen bármikor, amúgy nem
2017. szept. 25. 22:12
8/16 A kérdező kommentje:
Oké, hogy behívnak a seregbe, és még azt is el tudom képzelni, hogy ha mész akkor bajok lesznek, de mi van ha kimegy az ember külföldre? Ott már nem parancsolhatnak neki itthonról, simán eldobálja a papírjait és lemond a magyar állampolgárságról és él boldogan egy fejlett országban. Akkor mit tudnak tenni?
9/16 A kérdező kommentje:
*ha nem mész akkor bajok lesznek
"Oké, hogy behívnak a seregbe, és még azt is el tudom képzelni, hogy ha mész akkor bajok lesznek, de mi van ha kimegy az ember külföldre? Ott már nem parancsolhatnak neki itthonról, simán eldobálja a papírjait és lemond a magyar állampolgárságról és él boldogan egy fejlett országban. Akkor mit tudnak tenni?"
Ja mert ma annyira népszerű migránsnak lenni h bármelyik ország tárt karokkal várna...oh wait
2017. szept. 25. 22:54
Kapcsolódó kérdések: