Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány visszatér még?

Gyurcsány visszatér még?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Olyan mint a bumeráng!!:D
2010. máj. 27. 22:39
 12/16 anonim válasza:

Miazhogy?! Nagyonis! Kérem, nagyon tisztességesen visszatérek! Mert tudom, hogy ennek a k*rva országnak rám van szüksége. És, ha nem tetszik, el lehet innen menni!

GyF

2010. máj. 27. 23:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, vissza fog térni nemsokára: mosolyogj Magyarország, ez a Kész átverés show!
2010. máj. 28. 00:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Én még mindig a Voldemorton röhögök :D
2010. máj. 28. 00:15
 15/16 anonim ***** válasza:

"Gyurcsány visszatér még?"

Attól függ, hova. A miniszterelnöki székbe biztosan nem, a pártja élére nagy valószínűséggel. Az lesz az MSZP számára a vég kezdete. Ha Gyurcsány kerül az MSZP élére, kb. olyan sorsra számíthat az MSZP 2014-ben, mint ami az MDF-et érte el most.

Lehetséges még, hogy a saját pénzéből alapít egy pártot, pl. a GYP-t (gyurcsány párt, röviden gyépé), amivel majd elér kb. 2-3%-ot a köv. választáson.

2010. máj. 28. 01:57
 16/16 Hortobagyi ***** válasza:

Persze hogy vissza fog térni.

Csak először át kell lépnie a FIDESZBE.

Most nem kell meglepődi.

Pl. egy marketinges, elmegy dolgozni a konkurenciához, cseppet sem lesz kevesebb.

Csak át kell venni a munkamódszereket.

Én a Ferit látom annyira tehetségesnek, hogy a Fideszben is megállná a helyét.

Valahol megyei szinten.

2011. máj. 3. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!