Orbán arról a Soros-tervről beszél, amelyiknek a 7. pontja az, hogy nem lehet kötelező kvóta?
Ebben a wiki szócikkben, melynek létjogosultságát épp vitatják, benne van Soros két évvel ezelőtti és tavalyi javaslata a menekülválság kezelésére:
Ha minden sz@rt ide linkelnének, ami már a migrációval kapcsolatban szerte a világban folyik, akkor tényleg mindenki megzavarodna!
Egy "erős" szuverén államnak nem illene így rettegnie egy vénséges-vén öregembertől!
Ha meg ekkora a hatalma Sorosnak, akkor miért nem a választják meg valamilyen funkcióba?
Mert most egy igazi senki...
15.58.
Soros egy előretolt báb, a Kalergi terv végrehajtásában.
"Ha meg ekkora a hatalma Sorosnak, akkor miért nem a választják meg valamilyen funkcióba? "
Ha meg ekkora a hatalma Sorosnak, akkor lehet nem kellene packázni vele...mert még rosszul sül el. Erre még senki nem gondolt?
9.18.
Szerintem a hozzád hasonlók miatt volt képes eddig is eljutni. Teljesen nyilvánvaló volt az irány, már a 70-es évek óta. Ha még nem késő, ideje lenne fölébredni.
Persze, tudom, hogy vannak, akik nyernének a megvalósulással, de én nem tartozom közéjük. És nem eladó a gyerekeim jövője. Én nem akarok másokból profitálni, de belőlem se akarjon más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!