Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán arról a Soros-tervről...

Orbán arról a Soros-tervről beszél, amelyiknek a 7. pontja az, hogy nem lehet kötelező kvóta?

Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 22:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ebben a wiki szócikkben, melynek létjogosultságát épp vitatják, benne van Soros két évvel ezelőtti és tavalyi javaslata a menekülválság kezelésére:

[link]

2017. szept. 25. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

Ha minden sz@rt ide linkelnének, ami már a migrációval kapcsolatban szerte a világban folyik, akkor tényleg mindenki megzavarodna!

Egy "erős" szuverén államnak nem illene így rettegnie egy vénséges-vén öregembertől!

Ha meg ekkora a hatalma Sorosnak, akkor miért nem a választják meg valamilyen funkcióba?

Mert most egy igazi senki...

2017. szept. 27. 15:58
 13/16 anonim ***** válasza:
3%

15.58.

Soros egy előretolt báb, a Kalergi terv végrehajtásában.

2017. szept. 28. 02:46
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
Azért azon is gondolkodj el, hogy esetleg nem épp te vagy-e egy báb, aki a "terv" szerint megette a sok kamuhírt és propagandát, most pedig ingyen terjeszti a sz@rt a neten....
2017. szept. 28. 09:18
 15/16 anonim ***** válasza:

"Ha meg ekkora a hatalma Sorosnak, akkor miért nem a választják meg valamilyen funkcióba? "

Ha meg ekkora a hatalma Sorosnak, akkor lehet nem kellene packázni vele...mert még rosszul sül el. Erre még senki nem gondolt?

2017. szept. 28. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:
25%

9.18.

Szerintem a hozzád hasonlók miatt volt képes eddig is eljutni. Teljesen nyilvánvaló volt az irány, már a 70-es évek óta. Ha még nem késő, ideje lenne fölébredni.

Persze, tudom, hogy vannak, akik nyernének a megvalósulással, de én nem tartozom közéjük. És nem eladó a gyerekeim jövője. Én nem akarok másokból profitálni, de belőlem se akarjon más.

2017. szept. 28. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!