Másnak is feltűnt, hogy egyre több a Fideszes a kategóriában?
Pár hónapot kihagytam a Gyk-n és visszatérve megdöbbentő ami fogadott.
Konkrétan ők uralják az egész témát.
Esetleg lehet, hogy egy vagy több troll áll a jelenség mögött, mert anno volt egy ilyen hullám amikor egy kupac 10-40% közötti válaszoló istenítette a Fideszt, de akkor volt egy masszív ellentáboruk, most viszonz nagyon nagy a többség és mindenkit lepontoznal akivel nem értenek egyet.
demokratáék skandalumot kiáltanak, mert sok az ellenvélemény :DD
nem tudom hogy uralhatják a fideszesek, hogyha mindenki 40%on áll a balosok meg 70% körül...
#1.
Néha én is eltűnődök, hogy a balliberálisok vakok-e, vagy mi van, ugyanis ez a pontozásos dolog pont a liberálisokra igaz :D
"nagy a többség és mindenkit lepontoznal akivel nem értenek egyet."
Én ezt teszteltem nem egy párszor amikor olyat írtam hogy fulladjon meg orbán az meglepően 80% feletti pontozást kaptam az ilyen és hasonló semmirekellő válaszaimért.
De amikor azzal érveltem miért is jó az egykulcsos adó, vagy amikor valaki megkérdezte hogy mik soros bűnei én belinkeltem az 1992 es angol font bedöntését. Az ilyen válaszaimat csak lepontozást kaptam pedig korrektül írtam és hiteles forrásokkal is alá tudtam támasztani
Lényegében itt bukik a feltevésed kérdező
Kérdező
ez csak a látszat. Van egy bérkomentelő aki kb 5 profilról ír 24/7-ben. Még arra sem ügyel, hogy a stílusa más legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!