Valaki megmondaná, hogy a Magyar Gárda miért is emberjogi
szervezet?
"A gárdát nem a Jobbik alapította "
Hazudsz, és ezt te magad is tudod. Értékelném, ha nem néznél hülyének engem és másokat...
[link]
2010. máj. 27. 18:53
"A gárdát nem a Jobbik alapította "
Miért ment be vona esküdni a parlamentbe gárdista mellénybe?
Miért volt vona gárda vezető?
bár hivatalosan nincs elismerve, hogy ők alapították, de ha ezt megcáfolod, téged minősít.
Vagy ennyire hülyének nézed az emberek?
Vagy téged vettek hülyére, és ezt beveszed?
2010. máj. 27. 18:58
Akkor tisztázzuk, a Jobbikot Vona alapította igen, de akkor még nem volt a Jobbik elnöke, legjobb tudomásom szerint. Másrészt MAGÁNEMBERKÉNT alapította, tehát nem a Jobbik, mint párt. Az egy dolog, hogy a jobbikosok szimpatizálnak a Gárdával, és fordítva. Megjegyzem, én sem mondom, hogy emberjogi szervezet, de inkább annak mondható, mint félkatonai szervezetnek, ugyanis akkor az egyenruhán kívül lenne fegyverük. Megjegyzem a Wikipédiával vigyázzunk, ugyanis bárki szerkesztheti, és írhat badarságokat benne. Az egyik legszebb példa erre az volt, amikor az SZDSZ vezetőinek felsorolásakor az ANGOL Wikipédián Fodor Gábor helyett Fodor Gabriellát írtak, a magyaron pedig SZDSZ címerként az izraeli zászló szerepelt.
2010. máj. 27. 19:06
24/33 A kérdező kommentje:
Az lehet,hogy nem a párt,mint Jobbik az alapító,én ezzel tisztában is vagyok.Viszont kapcsolat az van köztük nem is kevés.....
Igen, az a kapcsolat, hogy a Jobbik szimpatizánsok a Gárdával is szimpatizálnak, és a gárdisták pedig a Jobbikkal, de ezt soha nem is tagadta senki. Attól még nem lesz függő a szervezet a Jobbiktól, tehát attól ne féljen senki, hogy a Jobbik parancsára vonulnak majd.
2010. máj. 27. 19:14
79% van egy vastag arcod, hogy ennyire véded a védhetetlent ;)
2010. máj. 27. 19:25
Ezt ki mondta? Én annyit hallottam erről, hogy ez egy nemzeti "tradicionális" civil szervezet... De azt, hogy emberjogi... Még jobbikosoktól sem hallottam. Mégis kitől hallottad?
2010. máj. 27. 19:38
28/33 A kérdező kommentje:
"hanem igenis kb emberjogi szervezetnek tartom,"
Ő egy kérdés feletevő
"jogvédők, mert védik a magyarok jogait"
Ő pedig egy válaszoló
"79% van egy vastag arcod, hogy ennyire véded a védhetetlent ;)"
Nem kell ehhez vastag arc, csak megfogalmaztam a véleményem, hogy nem kell SS-hadsereget vizionálni a gárdába, mert magunkat csapjuk be vele. Azért "védem" őket, mert eddig csak pozitív tapasztalatom volt vele, és magamnak hiszek, nem pedig a megmondóembereknek, akik rasszista/fasiszta veszélyt látnak minden ilyen kezdeményezésben. A SAJÁT tapasztalataim eddig pont az ellenkezőjét mutatták.
2010. máj. 27. 20:12
Szóval mégiscsak mondta valamelyik jobbikos... Nos, egy bíróságnál sem volt bejegyezve a Magyar Gárda, mint emberjogi szervezet, aki ezt mondta, az gondolom nincs tisztában a fogalommal, és azzal sincsen tisztában, hogy az "emberjogi szervezet" nem egy jelző, hanem egy hivatalos megjelölése valamely állami/civil szervnek. Gratulálok neki... Jó, lehet, hogy a Magyar Gárda szép és nemes dolgokat visz véghez, de attól még qrvára nem emberjogi szervezet, mivel nem úgy lett bejegyezve. Ez olyan, mintha a Soproni FC-re azt mondanánk, hogy az egy kulturális szervezet...
2010. máj. 27. 20:55
Kapcsolódó kérdések: