Aki szerint Gyurcsány Ferenc jó miniszterelnök lehetne (ismét), azok mivel indokolják a nézetük?
Nézzétek. Nem vagyok pártatlan persze a kérdésben. Gyűlölöm Gyurcsányt (ahogy rengetegen) és normális országban már lógnia kéne. De Orbánista se vagyok. - Se jobbikos.
Szerintem ez az egész vanegypártom játék egy hülyeség, és mérgezi az emberek gondolkozását, meg részekre is osztja azt.
ma 16:02
:DDDDD
Ezzel szemben a tény az, hogy mint ahogyan itt a gyakorin is, ugyanúgy a parlament falain belül és kívül a szarszennyvízszájúak a fideszes illibbantak. A k.anyázása, k.zása, l.tyózása a nőnemű embertársaknak az már például teljes mértékben mindennapos a politikusaitok körében és ti mint szavazóik nyilván ugyanezt a szenny színvonalat kell a magánéletetekben képviselnetek. Hisz különben hogy is tudnátok rájuk szavazni.
"Aki azt írja h ménem lövették ki a szemünket, annak ugyanilyen cinikusan csak azt tudom írni h akinek kilőtték az minek ment oda? Orbánbérencek voltak azé
"
minek ment oda? mert egy jogállamban joga van hozzá
ennyike... "demokratikus erők", leszakadt a plafon :DD
Hülyézzetek le de én nem értem, hogy függ össze vagy miért egyenlő azzal, hogy Orbánista vagyok (szerentetek), ha azt szeretném, hogy kilője Gyurcsány a szavazói szemét/szemetek? :D
De amúgy ez a tipikus "balliberális" mentalitás, hogyha nem az vagyok mint "ti", vagy más a véleményem, akkor Orbánista lehetek csakis. Meg a "nevető oroszlánnak" is sok értelme volt, ti szintetek. :D
Én már leírtam, hogy az egész pártoskodást rossznak tartom, és értelmetlennek. A balliberális pártokat meg főleg. Márha ilyenek még vannak, hiszen egymással vívnak totális háborút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!