Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki szerint Gyurcsány Ferenc...

Aki szerint Gyurcsány Ferenc jó miniszterelnök lehetne (ismét), azok mivel indokolják a nézetük?

Figyelt kérdés
Egyszer már bizonyított mi tud. Számomra hihetetlen, hogy most is sokan tapsolnak a DK nevű pártnak.
2017. szept. 22. 12:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nézzétek. Nem vagyok pártatlan persze a kérdésben. Gyűlölöm Gyurcsányt (ahogy rengetegen) és normális országban már lógnia kéne. De Orbánista se vagyok. - Se jobbikos.

Szerintem ez az egész vanegypártom játék egy hülyeség, és mérgezi az emberek gondolkozását, meg részekre is osztja azt.

2017. szept. 22. 14:47
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Hát persze, de azért azt kívánod, hogy bárcsak kilövette volna a szemüket. Kit akarsz átverni ezzel? Na mindegy, szerintem úgysem marad sokáig a kérdés, több mint a felét jelenteni kellett mert minősíthetetlen okádás. A 40/41%-os versenyzőktől persze ez megszokott.
2017. szept. 22. 15:46
 13/22 anonim ***** válasza:
9%
Ha kicsit körülnézel, találsz bőven minősíthetetlen okádást a ballibbantak részéről. A feltett kérdéseik 90 százaléka színtiszta provokáció. Ha az nem zavar itt senkit, akkor talán jogos az igény, hogy hallgattassék meg a másik fél is! Persze ez büdös nektek, mert futtok mindjárt árulkodni, miközben az ellenpólussal provokáló kérdések alatt élvezettel okádjátok ti is a gyalázkodásaitokat. Nem tetszik? Lenne igény normális hangnemre? Biztosan így van, de ez a vásár kettőn áll!
2017. szept. 22. 16:02
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

"De Orbánista se vagyok. "

https://www.youtube.com/watch?v=ZSzcye8V0io

2017. szept. 22. 16:06
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

ma 16:02

:DDDDD

Ezzel szemben a tény az, hogy mint ahogyan itt a gyakorin is, ugyanúgy a parlament falain belül és kívül a szarszennyvízszájúak a fideszes illibbantak. A k.anyázása, k.zása, l.tyózása a nőnemű embertársaknak az már például teljes mértékben mindennapos a politikusaitok körében és ti mint szavazóik nyilván ugyanezt a szenny színvonalat kell a magánéletetekben képviselnetek. Hisz különben hogy is tudnátok rájuk szavazni.

2017. szept. 22. 16:11
 16/22 anonim ***** válasza:

"Aki azt írja h ménem lövették ki a szemünket, annak ugyanilyen cinikusan csak azt tudom írni h akinek kilőtték az minek ment oda? Orbánbérencek voltak azé

"

minek ment oda? mert egy jogállamban joga van hozzá

ennyike... "demokratikus erők", leszakadt a plafon :DD

2017. szept. 22. 17:02
 17/22 A kérdező kommentje:

Hülyézzetek le de én nem értem, hogy függ össze vagy miért egyenlő azzal, hogy Orbánista vagyok (szerentetek), ha azt szeretném, hogy kilője Gyurcsány a szavazói szemét/szemetek? :D

De amúgy ez a tipikus "balliberális" mentalitás, hogyha nem az vagyok mint "ti", vagy más a véleményem, akkor Orbánista lehetek csakis. Meg a "nevető oroszlánnak" is sok értelme volt, ti szintetek. :D

Én már leírtam, hogy az egész pártoskodást rossznak tartom, és értelmetlennek. A balliberális pártokat meg főleg. Márha ilyenek még vannak, hiszen egymással vívnak totális háborút.

2017. szept. 22. 17:21
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
mert aki velük nem ért egyet az csak fideszes lehet...
2017. szept. 22. 17:59
 19/22 anonim válasza:
Feri tudjuk hogy te vagy az. Nem adunk ötleteket, hogy hogy gyere újra vissza. Elég volt hogy egyszer rontottad a levegőt.
2017. szept. 22. 18:02
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
Jót röhögtem a gyurcsányista válaszokon. :D
2017. szept. 22. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!