Vona Gábor jobb Miniszterelnök lenne, mint Orbán Viktor?
Orbánnál és az egész fidesznél mindegyik jobb, ennél rosszabb már nem is lehetne vagy marad minden ennyire pocsék vagy egy kicsivel jobb lesz, de rosszabb...
Én azt mondom kapjon Vona is esélyt erre, mutassa meg hogy ő jobban csinálná. A béruniós programjukban kételkedem, de szerintem megvalósítható, és itt ez a lényeg.
Kétlem.Pölyhös a cerije a nemzetközi vizeken.Itthon meg lenne egy gyenge lavírozás a magyarok,meg a kisebbségek között,miközben a "volt" Orbán szféra vígan szétkapná végleg a gazdaságot és még őt állítanák be az Antikrisztusnak az eljövő nyomorért,mert az ő kezükben van a média.
Elkéstetek..Nagyon...
A mai helyzethez képest Kádárnak ingatag pozíciója volt egykor.
Szumma: ha volna 10-20 éve,talán (addigra lehet,hogy be is érne,mint politikus-ember).
Csak azt tudom, hogy 1989-ben Havas Henrik egy padon interjút készített Orbán Viktorral. A beszéde lényege az volt, ideje lecserélni a régi garnitúrát, a kiöregedett bútorokat újakra. Friss levegőt.
Most ugyanaz a helyzet Vona Gábor esetében. Mehetne már az egész Fidesz, SzDSz,MDf, kisgazdapárt, az egész 30 év kormányai a süllyesztőbe, mert újat csak Vona nyújthat, és csak ő számoltathatja el a múlt becstelen hazaárúlóit.
Szerintem a Fidesz soha nem lopott. A többi bánt rossz gazdaként a hazánk erőforrásaival.
Vona egyből aláfeküdt Simicska pénzének...
Feladta az összes Jobbikos alapértéket.
Sorosénak is aláfeküdne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!