Orbán Viktor tekinthető Kádár János reinkarnációjának?
Figyelt kérdés
-Politikája Kádárista keresztény nemzeti értékrend.
-Orbán Viktor személyi kultusza.
-A sok gyerekkel rendelkezőknek támogatása kedvezmények.
-Orosz barátság.
-Gonosz nyugat.
-Törődik a néppel pl:rezsicsökkentés, béremelés, meg védet a migránsoktól.
2017. szept. 20. 14:33
11/16 anonim válasza:
"Kádárista keresztény nemzeti értékrend". Hát, ekkora faxságot azért régen olvastam.
12/16 anonim válasza:
Nem. Kádár fényévekkel különb ember volt, így biztosan nem a reinkarnációja néki az Orbán "G" Viktor.
13/16 anonim válasza:
Így összehasonlítva őket, szerintem az a furcsa helyzet állt elő a kereszténységet illetően, hogy bár Kádár meg a szocializmus nem szerette az egyházakat, ennek ellenére szerintem Kádár akkor is emberibb volt, vagyis akaratán kívül is közelebb állt a kereszténységhez, mint az ezerrel álszenteskedő és állandóan a kereszténységet szajkózó, valójában álkeresztény Orbán és a Fidesz, meg a KDNP. Mivel ugye, "a gyömölcseiről lehet megismerni a fákat", Orbánék meg állandóan bort isznak és vizet prédikálnak.
14/16 anonim válasza:
Semmiféle vonatkozásban sem. Kádárnak nem volt gyereke, nem volt magánvagyona és nem is osztott vagyonokat még a tágabb családi körben sem. Ami maradt utána ingó hagyaték, azt pedig elárverezték az Iparművészeti Múzeumban Virág Judit levezénylésével. Akinek volt esze, az megvette Kádár villanyborotváját és a szőrtörmelékből talán életre lehet kelteni klónozással.
15/16 anonim válasza:
'Akinek volt esze, az megvette Kádár villanyborotváját és a szőrtörmelékből talán életre lehet kelteni klónozással.'
Mit akarnál egy klónozott Kádárral? A személyisége nem lesz ugyanolyan.
16/16 anonim válasza:
na még csak az kéne! más sem hiányzik ennek a szegény kis országnak. Egyébként a koponyája meglett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!