A Fidesz pozitívumai (2010-2017 között) Mi az amit jól csináltak szerintetek?
tegnap 21:04
Ez jó, az összes mutyijukat, mint pozitívum tartod számon a kis Fidesz bibliádban, nincs több kérdésünk. Jól mondta, Kuncze, ha Orbán lett volna Napoleon a waterloo-i csata is sikerként lenne elkönyvelve, itt a gyönyörű példa, hogy ez a logika szín igaz a vallásos követőire is :D
"Egyetlen pozitívum a migrantok kivágása."
helyett 17000 beengedése uzsorakölcsönre, az unokáid is nyögni fogják.
08:00-ás válaszoló, csak tárgybeli közlést adtam - hogy pozitívnak, vagy negatívnak ítéled, az a saját meglátásod, nincs benne.
Esetleg érdemi reakció a "fideszes biblia" jelzője mellé?
"A Fidesz pozitívumai (2010-2017 között) Mi az amit jól csináltak szerintetek?"
Engem speciel a fantasztikus politikájukkal külföldre üldöztek, azóta boldog ember vagyok. Ezért hálás vagyok nekik. Más pozitív nincs.
nem tudnék kiemelni egy területet sem, amiben ne csinált volna jobb politikát a fidesz, mint a szocik
az MSZP alatt kezdetem az általánost és fidesz alatt végeztem az egyetemmel, és egyébként 16 év tanulás alatt most először érzem úgy, hogy van/lesz értelme itthon maradni
az MSZP alatt nem egyszerűen szegények voltak az emberek, mert mondjuk most is szegények
1000-1200ft-ot keres egy diákmunkás bruttóban óránként
de az MSZP alatt 400-500 forintot keresett, és gyakorlatilag esélytelennek mutatkozott, hogy majd ő akár a diákhitelét is visszafizesse a felnőtt fizetéséből
most úgy állunk, hogy oké egy osztrák jól él, de azért már mi sem halunk éhen
(ráadásul a szocik alatt volt egy panelből jött miniszterelnökünk, aki elmagyarázta, hogy aki egyetemista fizessen, mert aki egyetemre jár, az gazdag is
kollégiumokat, ösztöndíjakat, bőséges szociális juttatásokat természetesen elfelejtett ez a drága ember létrehozni)
ha viszont jön egy új szoidaritás/osszukel a gazdagok pénzét/ egyenőség-tezsvíriség balos gazdaságpolitika akkor gondolkodás nélkül menekülök majd az országból
"akkor gondolkodás nélkül menekülök majd az országból"
Egy kormány akkor nevezhető jónak vagy rossznak ha az az ország népességének döntően nagyobbik részét nézve igaz. Ha a magyarság érdekeit nézed jobb lenne ha ti menekülnétek. Az a kétmillió polgár aki méltán és vitathatatlanul jogosan úgy érzi, hogy jobban él a Fidesz mutyi világában mégiscsak egy nyolcmilliós embertömeg nyomorúsága mellett éli ezt meg.
aki nem szavaz, az úgy gondolta, hogy a többiek majd döntenek helyette
illetve hát választanak
szóval ne tegyetek semmiféle kinyilatkoztatást a politikailag passzívokkal kapcsolatban, hogy ők mit vagy mit nem gondolnak a kormányzásról
az ország választóinak egyik fele fideszes negyede balos másik negyede meg jobbikos
nem fideszes a fele a másik fele meg fidesz ellenes, legalábbis ameddig a szocik meg nem egyeznek a jobbikkal
vagy a te szavaiddal, van 2 millió fideszes meg, és 1+1 millió aki ezt az egészet mutyizós nyomornak éli meg, de egymással nem tudnak megegyezni, hogyan is kéne kinéznie a mutyimentes szivárványos politikának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!