A fidesz 1998ban az MSZP babérjait aratta le?
a közgazdászok ma már egyetértenek, hogy a bokros csomag erősen káros volt a gazdaságnak, társadalmilag pedig helyrehozhatatlan károkat okozott
milyen babérjait?
tud bárki akár egy pozitív intézkedést mondani abból a kormányból?
"a közgazdászok ma már egyetértenek, hogy a bokros csomag erősen káros volt a gazdaságnak, társadalmilag pedig helyrehozhatatlan károkat okozott "
Ekkora baromságot rég olvastam. Természetesen ennek az ellenkezője igaz. A fidesz abból karistolt 4 évig, amit Bokros összedobott nekik az államkasszában. Persze az embereknek ez megszorítást jelentett, de ezek a pénzek megtakarításként az államkasszában landoltak, nem lopták el, mint újabban. Csak az emberek képtelenek jövőben, pláne hosszútávon gondolkodni...
bokros semmit nem dobott össze az államkasszába, egyszerűen csak leértékelte a forintot, és ez okból gyakorlatilag leállt az import
ami fidesz extra bővülés volt, mondhatni a bokros alatt elmaradt bepótolása (pl külkereskedők által hazahozott valuta) az idióta poltikája miatt
de gondolom magyarázhatom közgazdasági analfabétáknak
"de gondolom magyarázhatom közgazdasági analfabétáknak"
Nem kell, én megelégszem azokkal a közgazdászokkal, akik a te véleményedet osztják, merthogy én eddig csak az ellenkezőjét hallottam tőlük, az is biztos.
Szóval kérlek, támaszt alá azt amit mondasz, ahogy azt egy hivatalos vitában is illik.
"gazdag lászló - a bokros csomag mítosza"
Gondolom vannak még, több közgazdászra tettél utalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!