Ti nem unjátok még a menekült témát? (Nem pontozlak le, ha nem egyezik a véleményünk. )
A nyugat nem is kérte, hogy védjük meg a valagukat...
Szerintem elég sok fontosabb dolog is van annál, mint hogy mi legyen olyan emberekkel, akik minél gyorsabban nyugatra szeretnének tűzni. Ha feltartóztatjuk őket (annak ellenére hogy senki nem kérte tőlünk), úgyis eljutnak más útvonalon.
"Amikor a 25 éves lányom sírva hív fel, hogy szó szerint halálfélelme volt még tavasszal, és az ellenőrzések miatt (osztrák határ) kerülőúton ment munkába, 4-5 migráns dörömbölt a kocsija ablakán, felmásztak rá, be akarták törni az autót, na onnantól kezdve nekem bárki bármit mondhat."
Hát persze. Az összes fajgyűlölő valahogy mindig tele van ilyen állítólagos ismerősökkel meg rokonokkal. Legyen már gerinced bevallani hogy gyűlölöd őket, nem kell hazugsággal takarózni.
Nem unhatom, mert alapvető probléma. Az is volt, csak gyávák voltunk szólni.
A nyugat nem is kérte, mert be is van csapva, el is van hallgatva. Mire a közvetlenül érintettek aránya akkora lenne, hogy felébrednének, már rég késő lenne. Sőt, lehet, hogy már most is késő,
Mit gondolsz, mi lesz akkor, amikor már fölélték a nyugati felélhetőt a mostani népvándorlók?
11-es! Mivel engem idéztél.
1. Soha nem hazudok. Ilyen témában mi okom lenne rá?
2. Tudod, minek köszönheti az életét? Az, hogy egy talpraesett lány, volt annyi lélekjelenléte, hogy amikor már négyen dörömböltek a kocsiján, hogy vegye fel őket, rálépett a gázpedálra lesz, ami lesz alapon, ha elüt belőlük egyet is, akkor is reflex-szerűen reagált, ott és akkor más választása nem volt.
3. Utána jött ki rajta a stressz, azért mondta el sírva.
Szánalmas vagy, ha erről azt gondolod, kitaláltam és csak magam örömére gyűlölöm őket. Nem! Nem gyűlölöm őket, de számomra megszűntek létezni. Elolvastad az egész mondandómat, vagy csak azt, amit idéztél belőle? Kíváncsi volnék, te milyen véleménnyel lennél ezek után a migránsokról. Én is láttam karonülő kisgyereket, vízbe fulladt embereket, de ott nálam elszakadt a cérna.
Ez pont akkor történt egy-két nappal azután, amikor a 71 ember meghalt abban a furgonban. Szóval nekem ne gyere hazugság vádjával. Nem te élted át, nem neked kellett fiatal lányként 4-5 vadállattal hadakoznod csak azért, mert ők éppen át akartak jutni a határon ilyen módon.
Részemről téma lezárva.
11-es
Milyen fajgyűlölő? Ki a fajgyűlölő; aki nem akarja tűrni, hogy idegenek beleüljenek abba, amit az övéi hoztak létre?
Nem inkább az a fajgyűlölő, aki 1.be akarja telepíteni más rasszokat, 2.segíti is a folyamatot, 3.profitál is belőle, 4.és még el is ítéli azokat, akiknek más az elvük.
Még tegyük hozzá, hogy a betelepítés tárgyaiként kezelteknek is káros az áttelepítés, még ha sikerül is. Az ő fajtájuk is eltűnhet a nagy tervben.
A 11-es válasz is szemlélteti, hogy mennyire nem szabad unnunk a témát.
De már nagyon unalmas.
De úgy látszik sokaknak nem az,mert évek óta ezen vergődnek,meg sorosoznak.
"Unjuk, nem unjuk, de még mindig jönnek. Ez a baj."
Hozzánk nem jön senki,de mégis minden nap ez megy a híradóban,nehogy a sok migránsfóbiás kihagyjon egy napot is a rettegésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!