Miért nem akarnak dolgozni a magyarok, és egyáltalán miből élnek akkor?
Dolgozz,felőlem napi 20 órát is,ha neked az is megfelel!:D
Képzeld van,akit örömmel tartanak el,vagy nem szorulnak rá,hogy dolgozzon.
Neked meg nincs olyan,aki eltartson,vagy nincs merszed eltartatni magad mással,mert fontosabb az,hogy megmutasd a világnak,hogy te igen is "kemínyen dógózó kisember vagy"
Hajrá,csak ezt tudom mondani!
Na igen,38 éves vagy,és 20 éve dolgozol a gyárban.
Hát sok sikert kívánok hozzá a 40-es,és 50-es éveidben is!
Van akinek a munka büdös,másnak a tanulás.
21:28, én szintúgy lexarom mit gondolsz. Te meg Kérdező erőszakoskodtok, hogy dehát dolgozni kell, mert az úgy szép és jó. Ne törődjetek mással, hogy dolgozik-e, vagy sem! Ti dolgozzatok, ha úgy vagytok bekötve, másokat meg hagyjatok békén!
Az ilyen mentalitású emberek mint én nem mentegetik magukat, és nem fognak éhbérért robizni, csak azért hogy az olyan mentalitásúaknak, mint te, megfeleljünk. Jé, most kimondtam valamit: ti megfelelés kényszeresek vagytok, mi meg nem.
Ha olyan szegényes a képzelőerőd, hogy aki nem dolgozik az segélyekből él, vagy más nyakán élősködik, akkor csak sajnálni tudlak.
Neked az a bajod,hogy nem mindenki olyan,mint te,és önigazolást keresel.
És képzeld nem él mindenki segélyen!De látom kicsi a képzelőerőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!